Villarreal 3- Sueca 1. 7-12-1969

El següent rival del Villarreal era un dels equips més febles de la categoria, el Sueca, encara que estava en progressió. Durant les primeres jornades de lliga era l’últim classificat i després de 13 jornades estava en el lloc 16. Havia guanyat 3 dels seus últims 5 partits, però els 3 com a local. La seua última visita havia sigut davant el potent Tortosa i només havia perdut per 1-0.

En El Madrigal, Villarreal i Sueca havien jugat 4 vegades en tercera divisió, amb 2 victòries del Villarreal, 1 empat i 1 derrota.

Per aquest partit, Rey tenia a disposició a quasi tota la plantilla, inclosos Causanilles i Martínez. Qui no podia jugar per estar sancionat dos partits oficials era Palau.

Fitxa tècnica.

Villarreal 3-Sueca 1. 7-12-1969, 15.45 hores.

Villarreal: Alapont, Debón , Alcañiz, Marzal, Eusebio, Linares, Martínez, Luiche, Masià , Causanilles, Serrano.

Canvis: Sanchis per Causanilles al minut 66 i Chumillas per Martínez als 85 minuts.

Sueca: Mompó, Melo, Vidaflach, Marqués, Sendra, Alberola, Valero, Serrano, Miguelín, Coll i Marco.

Canvis: Alapont per Marqués al minut 6 i Alberola per Alapont al minut 75.
Àrbitre: Cejalvo i en les bandes Santolaria i Marqués.

Gols.

1-0. Minut 1. Serrano.
2-0. Minut 20. Masià.
3-0. Minut 39. Serrano.
3-1. Minut 66. Marco.

Desenvolupament del partit.

El Villarreal va eixir a liquidar el partit per la via ràpida i als 30 segons en una molt bona combinació de la davantera va arribar el gol de Serrano. Als 20 minuts, que aquest partit el jugava de davanter centre, va fer el 2-0 i als 39 minuts va ser Serrano qui va tornar a marcar. Amb 3-0 s’arribava al descans.

Amb 3-0 el Sueca va dominar i la segona part va ser seua. Va marcar un gol mitjançant Marco, però abans ja havia estat a punt de marcar Sendra. Al remat, victòria 3-1 per part del Villarreal.

Amb aquesta victòria, el Villarreal seguia en 2º posició, a 1 punt del Tortosa.