Partit complicat contra l'Eivissa

El següent rival era l’Eivissa en El Madrigal. Un rival complicat perquè anava en 6a posició amb 25 punts, a només 5 punts del Villarreal i havia sigut un dels pocs equips que li havien guanyat al Villarreal en la primera volta del campionat, 2-0 en el seu camp.

Fitxa tècnica.

Villarreal 2-Eivissa 0, 1-2-1970.

Villarreal: Alapont, Debón , Alcañiz, Marzal, Eusebio, Lluch, Martínez, Luiche, Palau, Causanilles, Nicolau.

Canvis: Linares per Martínez, Masià per Palau.

Eivissa: Luis, Prados, Alfonso, Fonseca, Serra Pericás, Berraquero, Tristán, Carbonell, Dávila i Maño.

Àrbitre: Moros del col·legi aragonés, ajudat per Anguera i Orna.

Gols.

1-0. Minut 51. Causanilles.
2-0. Minut 83. Lluch.

Desenvolupament del partit.

L’Eivissa va eixir molt defensiu i el Villarreal amb decisió per anar a pel partit des de l’inici. Es va tornar a veure al Villarreal de feia un parell de mesos, quan guanyava amb molta facilitat als rivals. En la primera part no van hi haure gols, però si oportunitats per a que el Villarreal s’avançara en el marcador.

Només començar la segona part, Causanilles va aprofitar una gran acció de Debón per marcar el primer gol i acabant-se el partit, Lluch, que era titular per Linares, va culminar una gran actuació amb el segon gol que segellava una victòria justa i merescuda.

Després d’aquesta jornada, el Villarreal seguia líder, amb 32 punts, empatat a punts amb el Tortosa, 1 per davant del Mestalla i 2 per davant del Llevant.