L'últim partit de la primera volta

El Villarreal rebia a l’Oliva, el 9 classificat del campionat de lliga, en el que anava a ser el primer enfrontament dels dos equips en tercera divisió. Hi havia il·lusió entre els aficionats per guanyar el partit i quedar primer classificat després de jugar la primera volta del campionat.

Fitxa tècnica.

Villarreal 2-Oliva 1. El Madrigal, 11-1-1970, 15.45 hores.

Villarreal: Alapont, Debón , Alcañiz, Marzal, Eusebio, Linares, Martínez, Luiche, Palau, Rodri, Serrano.

Oliva: Genovés, Pérez, Giménez, Torrenti, Garcia, Nebot, Ferrer, Moncho, Barón, Chimo i Garrido.

Àrbitre: Montoliu, ajudat en les bandes per Bejumea i Fresneda.

Gols.
0-1. Minut 14. Barón.
1-1. Minut 18. Palau.
2-1. Minut 51. Palau.

Desenvolupament del partit.

El Villarreal va començar el partit dominant, però l’Oliva intentava deixar als jugadors del Villarreal contínuament en fora de joc i això li dificultava molt al Villarreal fer bones jugades. En el minut 14, una mala cessió sobre Alapont va fer que aquest eixira de la porteria, va xutar, però Barón va agafar la pilota, va xutar i va marcar el 0-1. En el minut 18, Palau va aprofitar una jugada de Luiche per empatar. En la primera part, el Villarreal va seguir insistint en marcar, però la primera part va acabar en empat.

Només començar la segona part, Palau marca una falta indirecta i posa per davant al Villarreal. El Villarreal va seguir intentant marcar el tercer gol, però no ho va fer. Al final, el Villarreal va guanyar el partit per 2-1.

El Villarreal va acabar la primera volta en 2a posició a només un punt del Tortosa.