Partit èpic en El Madrigal

En la jornada 24, el Villarreal rebia a l’Alzira, que estava classificat en el lloc 12 amb 22 punts. Era un partit important per seguir com a líder i donat el cas ampliar l’avantatge respecte al segon classificat.

Fitxa tècnica.

Villarreal 3-Alzira 2, El Madrigal, 15-2-1970, 16.15 hores.

Villarreal: Alapont, Debón , Alcañiz, Marzal, Eusebio, Lluch, Linares, Causanilles , Palau, Serrano, Nicolau.

Canvis: Casalta per Alapont al minut 1, Luiche per Nicolau als 17 minuts.

Alzira: Ros, Guayta, Lorenzo, Muñoz, Aranda, Alós, Dávila, Justo, Salva, Escudero i Das.

Àrbitre: Aigües, ajudat en les bandes per Bosco Ballester i Esparza.


Gols.
0-1. Minut 8. Justo.
1-1. Minut 50. Palau (penal)
1-2. Defensa Villarreal en pròpia porta.
2-2. Minut 84. Palau.
3-2. Minut 88. Luiche.

Desenvolupament del partit.

El Villarreal es va imposar contra totes les circumstàncies adverses davant l’Alzira. En el primer minut, amb un xoc amb un davanter rival, Alapont es va lesionar i va ser substituït. El Villarreal pressionava i tenia moltes oportunitats, però el gol no arribava i als 8 minuts va marcar Justo per l’Alzira als 28 minuts. Tota la primera part, el Villarreal va seguir pressionat, però no va poder marcar. En el total del partit, el Villarreal va llançar 27 córners. Això mostra el domini de l’equip local.

Només començar la segona part, Palau va marcar de penal. I quan pareixia que el partit s’encarrilava el Villarreal en una desafortunada jugada es va marcar en pròpia porta. Causanilles va tirar dos tirs al pal i les oportunitats es succeïen, fins que Palau, a falta de sis minuts per al final va empatar a 2 gols. I faltant 2 minuts va arribar el gran moment de la vesprada, quan Luiche va marcar el gol de la victòria, que era tan merescuda com patida.

Després d’aquesta jornada, el Villarreal seguia líder, amb 36 punts, per 35 del Tortosa i 34 del Mestalla.

Comentaris

Entrades populars