Comença la segona volta

El Villarreal rebia al Paiporta en el primer partit de la segona volta, amb el record de la derrota 3-0 en el primer partit de lliga. En el Paiporta destaca la presència de 4 jugadors que havien vestit de groc: Sánchez, Tormo, Real (qui va fer la pretemporada amb el Villarreal) i Martínez.

El Paiporta estava en la posició 8 amb 21 punts.

Rey comptava amb tots els jugadors per aquest partit excepte Causanilles.

Fitxa tècnica.

Villarreal 2-Paiporta 1, El Madrigal, 18-1-1969, 16 hores.

Paiporta: Tormo, Tatay, Pozo, Bargues, Arturo, Sánchez, Juan Carlos, Simó, Garrido, Martínez i Sergio.

Canvi: Betoret per Arturo en el minut 46.

Villarreal: Alapont, Debón , Alcañiz, Marzal, Eusebio, Linares, Martínez, Luiche, Palau, Rodri, Serrano.

Canvis: Nicolau per Martínez i Masià per Rodri en el minut 82.

Àrbitre: Pérez Monfort del col·legi valencià.

Gols.
1-0. Minut 6. Linares.
2-0. Minut 18. Rodri.
2-1. Martínez.

Desenvolupament del partit.

El Villarreal va eixir molt fort i als 6 minuts va marcar Linares, encara que el primer gol podria haver arribat abans perquè Palau havia rematat al pal. Als 18 minuts, Rodri, a l’eixida d’un córner va fer el segon gol. Durant tota la primera part el domini va ser del Villarreal.

En la segona part, el Paiporta va eixir decidit a escurçar diferències en el marcador i ho va fer Martínez. Fins l’últim minut el Paiporta va intentar empatar el partit, però no ho va aconseguir.

Després d’aquesta jornada 20, el Villarreal es posava líder amb 29 punts, un per davant del Tortosa.