El Villarreal visita el camp del At. Balears

El Villarreal visitava al At. Balears en el que anava a ser el seu tercer partit oficial en tercera divisió. La temporada anterior, el Villarreal havia perdut 2-0 en camp del At. Balears i en El Madrigal, el resultat havia sigut de 1-1.

El Atlètic Balears, que venia de perdre per 2-0 en camp de l’Onda estava situat en el lloc 12 amb 12 punts, situat a només 1 punt del Paiporta, que anava en la posició 8, la que marcava la salvació.

El Villarreal anava sense Causanilles, encara lesionat i sense Palau, expulsat en el partit de Copa. Així que s’esperaven canvis en la part davant el At. Balears.

Fitxa tècnica.

Atlètic Balears 1-Villarreal 1. Lluis Sitjar de Palma de Mallorca.

Atlètic Balears: Vallespir, Mola, Bertó, Gog, Paco, Monterde, Pepito, Ferragut,, Asencio, Fiol i Luque.

Villarreal: Alapont, Debón , Alcañiz, Marzal, Eusebio, Linares, Masiá, Luiche, Sanchis, Nicolau, Serrano.

Àrbitre: Seguí.

Gols.

0-1. Minut 46. Sanchis.
1-1. Minut 83. Luque.

Desenvolupament del partit.

El Villarreal va estar molt a prop d’endur-se la victòria en un partit molt disputat en un terreny de joc en mal estat. La primera part va acabar amb empat a 0 gols. I en el primer minut de la represa, Sanchis va aprofitar una errada de la defensa per posar el 0-1. L’equip de Mallorca va intentar empatar, però es va trobar amb un Alapont pletòric, fins que en el minut 83, el porter del Villarreal no va poder aturar un fort xut de Luque i es va establir el resultat definitiu.

Amb l’empat, el Villarreal va perdre el liderat i ara estava en segona posició amb 18 punts, a només 1 del líder Tortosa i 2 punts per davant del Llevant.