El Villarrel rep a l'Europa en Copa

Després de superar la primera eliminatòria davant La Unión, al Villarreal li va tocar jugar contra l’equip barceloní de l’Europa, que jugava en tercera divisió, en el grup IV i anava classificat en la 7a posició. Anava a ser la primera visita de l’Europa a El Madrigal.

El partit es va jugar en dijous i com El Madrigal no tenia il·luminació va començar a les 15.45 hores. S’esperava que el Villarreal jugaria amb el seu equip de gala, ja que només hi havia el dubte de si Causanilles s’hauria recuperat de la seua lesió.

Fitxa tècnica.

Villarreal 4-Europa 1. El Madrigal, 27-11-1969, 15.45 hores.

Villarreal: Alapont, Debón , Alcañiz, Marzal, Eusebio, Linares, Masiá, Luiche, Palau, Chumillas, Serrano.

Europa: Pampols, Font, Ávila, Luque, Ortega, Balmas, Alés, Alepuz, Gil, Martínez i Litri.

Àrbitre: Gil Pintado i en les bandes Arias i Marín. Va expulsar a Palau al minut 71.

Desenvolupament del partit.

El 4-1 final en el marcador no mostra el que va passar en el camp. La primera mitja hora va ser d’un gran domini de l’equip català, que no va poder avançar-se en el marcador, encara que als 5 minuts ja havia tingut 2 molt bones oportunitats per posar-se per davant. A partir del minut 30, el bon treball d’Eusebio i Linares en el centre del camp va fer que el Villarreal començara a dominar i fruit d’açò va arribar el primer gol obra de Serrano.

Només començar la segona part va empatar l’Europa, equip que mai va deixar d’intentar anar cap amunt, però el Villarreal va reaccionar i en un penal, per mans d’un jugador de l’Europa, Palau va posar per davant al Villarreal. El davanter centre del Villarreal seria expulsat en el minut 71, però això no li va fer defensar-se al Villarreal, que va seguir incrementant la renda per al partit de tornada i així arribarien dos gols més, un de Linares en el minut 80 i un altre de Serrano en el temps de descompte.

Els aficionats que van anar a El Madrigal s’ho van passar d’allò més bé amb el partit que van brindar els dos equips.