El Villarreal visita El Fornàs

Després de 17 jornades sense perdre, el Villarreal visitava a l’Acero que estava en la posició 10 a només 2 punts de la salvació. En el Villarreal va ser baixa d’última hora Serrano, que el mateix matí del partit se’n va anar a Puertollano quan li van avisar que el seu pare estava molt malalt.

Fitxa tècnica.

Acero 2-Villarreal 0, 22-3-1970, El Fornàs del Port de Sagunt.

Acero: Sanfelix, Montañana, Mariano, Tineo, Pedrín, Benavent, Lloret, Ferrandis, Juan Ramón, Segura i Estellés.

Villarreal: Alapont, Debón , Alcañiz, Marzal, Eusebio, Linares, Martínez, Luiche, Palau, Causanilles i Nicolau.

Canvis: Sanchis per Martínez i Luis Moreno per Alcañiz.

Àrbitre: Serrano. Va expulsar a Alapont en el temps de descompte.

Gols.

1-0. Minut 17. Estellés.

2-0. Minut 64. Pedrín.

Desenvolupament del partit.

L’Acero va eixir molt ofensiu i va aconseguir el primer gol als 17 minuts. El Villarreal ho va intentar i va tindre una molt bona oportunitat en la segona part, quan un tir de Causanilles va acabar en el travesser, però en el minut 64 va ser l’equip del Port de Sagunt qui va tornar a marcar mitjançant Pedrín a l’eixida d’un córner. En el temps de descompte l’àrbitre va expulsar a Alapont. Com el Villarreal ja havia fet els dos canvis va ser Eusebio qui va jugar de porter, però no va arribar a intervindre. Després de 29 jornades, el Villarreal seguia líder 4 punts davant del Mestalla i el Tortosa, equip que va perdre 9-2 en el camp del Mestalla.