Eliminats de Copa

El partit de volta de l’eliminatòria de Copa en la Colònia Moscardó es presentava molt complicat després de la derrota en casa per 2-4. Aquesta eliminatòria contra un altre punter de la tercera divisió era el que li podia esperar al Villarreal en una eliminatòria de promoció.

Rey recuperava per aquest partit a Causanilles.

Fitxa tècnica.

Moscardó 3-Villarreal 0. Camp de la Colònia Moscardó, 16.30 hores.

Moscardó: Valbuena, Castillo, Flores, Laborda, Villaverde, Ramírez, Ramoncito, Ramón, Morón, Domínguez i Rodri.

Canvis: Mariano per Castillo, Santos per Rodri.

Villarreal: Alapont, Debón , Alcañiz, Marzal, Eusebio, Linares, Nicolau, Luiche, Palau, Causanilles, Serrano.

Canvis: Lluch per Debón, Moreno per Linares.

Àrbitre: Nieto Garcia del col·legi de Cantàbria.

Gols.

1-0. Minut 16. Morón.
2-0. Minut 39. Morón.
3-0. Minut 85. Morón (penal).

Desenvolupament del partit.

La primera part va ser de clar domini de l’equip madrileny i va decidir l’eliminatòria, ja que amb el 2-0, el global era de 6-2. En la segona part va dominar més el Villarreal, destacant Luiche i Causanilles, però no va ser capaç de marcar cap gol i acabant-se l’equip madrileny va marcar el 3-0.

El Villarreal quedava eliminat de la Copa amb aquest resultat per un global de 7-2 davant el Moscardó.