Villarreal 2-Moscardó 4. 6-1-1970

El dia de Reis de 1970 un bon regal de Reis per als aficionats del Villarreal, el Moscardó, el líder del grup 8 de tercera divisió visitava El Madrigal en la 3a eliminatòria de Copa.

Fitxa tècnica.

Villarreal 2-Moscardó 4. El Madrigal, 6-1-1970, 15.45 hores.

Villarreal: Alapont, Debón , Alcañiz, Marzal, Eusebio, Linares, Martínez, Luiche, Palau, Causanilles, Serrano.

Moscardó: Valbuena, Castillo, Flores, Laborda, Villaverde, Ramírez, Ramoncito, Ramón, Morón, Domínguez i Rodri.

Àrbitre: Daniel Pascual i en les bandes Martín Caballero i De la Cámara.

Desenvolupament del partit.

El Villarreal va començar el partit dominant i creant bones oportunitats de gol. El Moscardó va fer un plantejament defensiu i intentava aprofitar els contracops. Li va eixir molt bé el planejament a l’equip madrileny i el Villarreal va anar a contracorrent a partit del minut 28 quan el Moscardó es va avançar en el marcador. El Villarreal va intentar equilibrar el marcador, però el Moscardó aprofitant una altra contra va marcar el segon gol.

En la segona part, el Villarreal es va posar dins del partit amb un gol d’Eusebio, però poc li va durar l’alegria perquè només dos minuts després aprofitant una altra contra Morón marcava el 1-3. Als pocs minuts el Moscardó marcava el 4t. A falta de 5 minuts Eusebio marcava, de cap, el segon gol i amb el 2-4 acabava el partit. L’eliminatòria es posa molt complicada per al Villarreal.