Mallorca 3-Villarreal 1. Jornada 13. Temporada 2019-20

El dia 10-11-2019, el Villarreal  va perdre 3-1 amb el Mallorca en Son Moix.

Disposició dels jugadors en el camp. 

Minut 1-45
D'inici juguen els mateixos que contra el Ath. Bilbao, excepte Mario que entra per Quintillà. Mario juga de lateral dret i Peña de lateral esquerre. Es juga amb l'habitual 1-4-1-4-1.



Minut 46-67
En el descans, Chukwueze entra per Iborra. El Villarreal passa a jugar amb un 1-4-4-2. Amb 2-0 en el marcador pot ser que Iborra siga el jugador substituït perquè està a una targeta groga de la suspensió.


Minut 67-80
Ontiveros entra per Moi Gómez. Canvi jugador per jugador.



Minut 80-final del partit


Trigueros entra per Mario. El Villarreal juga amb un teòric 1-3-5-2, amb Anguissa de central, Peña i Chukweze agafant les bandes per posar centres a l'àrea. El joc en aquesta fase del partit va ser en el camp del Mallorca amb els centrals del Villarreal penetrant molt en el camp de l'equip balear.




Circuit de joc.



xG

Arribava el Mallorca al partit com l'equip que menys xutava a porta de primera divisió. 25 tirs entre els 3 pals en 12 partits i contra el Villarreal va xutar 3 vegades entre els 3 pals (2 de penal) i va marcar 3 gols. Asenjo no va aturar cap pilota.

En gols esperats el Villarreal va guanyar el partit. Segons l'algoritme de Between the post per 1,69 a 2,50 i segons Understat per 1,57 a 3,04.

El Villarreal va jugar mal, però el Mallorca, sense la seua eficàcia no haguera guanyat el partit. Segons Between the Post de cada 100 vegades que es jugara el partit amb les mateixes oportunitats, el Mallorca guanyaria 16, hi hauria 25 empats i el Villarreal guanyaria 59 vegades. De totes les maneres s'ha de destacar la facilitat amb que el Mallorca va trencar la defensa avançada del Villarreal en la jugada del segon penal i que el primer penal ve d'un córner regalat per no passar bé la pilota Asenjo a un company davant una pressió alta del Mallorca.




Cadena de gols esperats del Villarreal. 
  

Comentaris

Entrades populars