El At. Ciutadella visita El Madrigal

L’equip que marcava la salvació, el Ciutadella, classificat en el lloc número 8 visitava El Madrigal. Mai havia visita el Ciutadella el camp de El Madrigal.

Fitxa tècnica.

Villarreal 4-Ciutadella 1. El Madrigal, 1-3-1970, 16.30 hores.

Villarreal: Alapont, Debón , Alcañiz, Marzal, Eusebio, Lluch, Luiche, Linares, Causanilles , Palau, Serrano.

Canvis: Sanchis per Linares al minut 75 i Luis Moreno per Debón al minut 82.

Atlètic Ciutadella: Esteve, Pons, Gomils, Prats, Polo, Emilio, Boix, Villalonga, Lete, Pablo i Fede.

Desenvolupament del partit.

El Ciutadella es va tancar molt des del primer minut i només deixava a Villalonga en punta. El Villarreal tenia el domini del partit en tot moment i quan Causanilles va marcar el 1-0 al minut 14 ja havia llançat un tir al pal i un defensa havia salvat un gol de la línia de gol. Quan pareixia que podrien vindre més gols, una mala cessió d’Alcañiz a Alapont va ser aprofitada per Villalonga per empatar. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

Només començar la segona part, el Villarreal es va posar per davant amb un penal marcat per Palau. Les oportunitats per augmentar el marcador local es succeïen i finalment Luiche i Palau van establir el 4-1 definitiu.

Després d’aquesta jornada, el Villarreal seguia líder amb 40 punts, per 37 del Tortosa i els 35 del Mestalla.