Benicarló 1-Villarreal 1. 4-1-1970

Una gran expectació existia en Benicarló per veure al Villarreal. Anava a ser el 5t partit oficial del Villarreal i el Benicarló en tercera divisió. En els quatre anteriors sempre havia guanyat l’equip de casa. Per tant, dos victòries per a cada equip.

El Benicarló ocupava el lloc 11 amb 17 punts. Havia guanyat 8 partits, empatat 1 i perdut 8, havent marcat 22 gols i encaixat 21.

El Villarreal podia comptar amb tots els jugadors excepte Lluch i Causanilles.

Fitxa tècnica.

Benicarló 1-Villarreal 1.

Benicarló: Gómez, Juanín, Garay, Fuentes, Sierra, Navarro, Santigo, Erro, López López, Jiménez, De la Haba.

Canvis: Choco per Santiago i Iglesias a Gómez als 60 minuts.

Villarreal: Alapont, Debón , Alcañiz, Marzal, Eusebio, Linares, Martínez, Luiche, Palau, Rodri i Serrano.

Canvis: Nicolau per Rodri als 46 minuts i Masià per Luiche al minut 77.

Àrbitre: Estrelles del col·legi valencià i en les bandes Lázaro Coret i Camargo.

Gols:

0-1. Minut 12. Linares.
1-1. Minut 20. De la Haba.

Desenvolupament del partit.

El partit es va jugar en un camp molt embarrat per les pluges que havien caigut abans del partit. Els dos equips van tindre molt bones oportunitats i al minut 12 Linares va rematar una falta per posar el 0-1 i en el 20, De la Haba, el canalitzador del joc local, va empatar de falta. En la primera part els dos equips van tindre bones oportunitats per posar-se per davant i en la segona la tònica va ser semblant. En l’últim minut de partit se li va anul·lar un gol al Benicarló. La junta directiva d’aquest equip va demanar la recusació a perpetuïtat de l’àrbitre perquè considerava que el gol era clarament legal.

Després de finalitzar la jornada 18, el Villarreal seguia 2n, amb 25 punts i a només 1 punt del Tortosa.