El Palma visita El Madrigal

El Palma, classificat en el lloc 18 i a 13 punts de la salvació, pareixia un rival propici per a que el Villarreal sumara una altra victòria.

Fitxa tècnica.

Villarreal 4-Palma 0, 15-3-1970, El Madrigal.

Villarreal: Alapont, Debón , Alcañiz, Marzal, Eusebio, Linares, Martínez, Luiche, Palau, Rodri i Serrano.

Canvi: Masià per Rodri al minut 46.

Palma: Forteza, Miralles, Pont, Víctor, Marcelino, Forcadell, Belén, Martínez,Roselló, Ramón i Pérez.

Gols:

1-0. Minut 55. Palau.
2-0. Minut 58. Martínez.
3-0. Minut 67. Linares.
4-0. Minut 83. Luiche.

Desenvolupament del partit.

Hi havia un vent molt fort i en la primera part va anar a favor del Palma, qui va aprofitar per traure contracops, però li va faltar profunditat. Al descans es va arribar 0-0.

En la segona part, el Villarreal va dominar el joc de principi a final i sense ser tan brillant com altres dies va ser molt efectiu i així van arribar els quatre gols locals.

Després de la jornada 28, el Villarreal seguia líder amb 43 punts, 4 per davant del Tortosa i 6 per davant del Mestalla.