Leganés 0-Villarreal 3. Jornada 4. Temporada 2019-20

El dia 14-9-2019, el Villarreal va guanyar 0-3 en l'estadi de Butarque  davant el Leganés.

Disposició dels jugadors en el camp.

Minut 1-45

Calleja començava el partit amb una disposició 1-4-1-4-1, amb Iborra per davant de la línia defensiva. En principi, va existir massa distància entre Iborra i la resta de migcampistes. Gerard Moreno va partir com interior dret, una posició en la que havia jugat en pretemporada. Destacar que Asenjo va tornar a la porteria i Bacca va jugar com davanter centre titular.



Minut 45-62

Amb avantatge en el marcador, Anguissa va jugar més arrere i va ajudar més a Iborra, que com migcentre va fer un partit quasi perfecte.



Minut 62-75

Cazorla va donar símptomes de cansament i Peña va entrar en el seu lloc, passant  a la posició d'interior dret i Gerard Moreno va passar a jugar de segon punta. Calleja tancava la banda dreta i el Villarreal passaria a jugar fins el final del partit en un 1-4-4-2.



Minut 75-87

Ekambi entra per Bacca. És un canvi de jugadors en la mateixa posició.



Minut 87-final del partit

Ontiveros va substituir a Moi Gómez, un dels millors jugadors en el camp, aportant tant en fase ofensiva com defensiva.




Circuit de passes.

Aquesta vegada el circuit de passes del Villarreal va fluir per l'esquerra i per la dreta. En altres partits només s'havia vist per l'esquerra. El jugador que més passes progressius va donar va ser Moi Gómez i el major receptor de passes progressius va ser, una vegada més, Gerard Moreno, mostrant que participa en moltes facetes del joc del Villarreal.




Gols esperats.

Per Understat.com, el resultat en gols esperats del partit va ser de Leganés 0,4-Villarreal 1,71. Excepte un moment a l'inici del partit, el Villarreal sempre va estar dominant el partit en xG.

Més igualat va ser el partit per a Between the Post, on el resultat va ser de 0,82-0,90. En aquest cas, el partit tendiria a l'empat, encara que aquesta pàgina només comptabilitza 6 tirs a porta del Villarreal per 8 que li donen les altres.

En tot cas, estem davant del millor partit defensiu del Villarreal en oportunitats concedides.

Destacar també que per a Between the Post de cada 100 vegades que s'haguera jugat el partit amb les mateixes oportunitats de gol, el Villarreal haguera guanyat 35, el partit haguera acabat empatat 35 vegades i el Leganés haguera guanyat 30.



Cadena de gols esperats del Villarreal.

Les millors oportunitats del partit van ser per a Bacca, però no va estar encertat de cara a porteria. Amb un xG de 1,27, el més normal és que el davanter colombià haguera marcat, però no va estar encertat de cara al gol. Si ho va estar Gerard Moreno, que va xutar 2 vegades a porteria i va marcar 2 gols. Va trobar dos bones posicions de gol per a un davanter com ell, amb més d'un 20% de probabilitats de marcar en cada tir i damunt va estar acompanyat per la fortuna amb el rebot en un jugador del Leganés en el seu segon gol. A més, s'ha de destacar que Gerard Moreno va donar 3 passes clau en el partit, açò és, 3 passes que van acabar en tir a porteria. Quintillà (0,7 en xA) i Gerard Moreno (0,61 en xA) van ser els jugadors que més mèrits van fer per acabar amb una assistència.

Va destacar molt Moi Gómez, en la fase de construcció de les jugades qeu van acabar en tirs a porteria. Menció especial per Anguissa i Iborra en aquest apartat.



Comentaris

Entrades populars