Partit de desempat de Copa

El Villarreal rebia a l’Europa el 17-12-1969 en partit de desempat de la segona eliminatòria de Copa. El partit era fora d’abonament i Rey tenia alguns jugadors tocats, així que l’alineació no l’anava a decidir fins l’últim moment.

Encara que el partit en principi pareixia que s’anava a jugar el 1 de Gener, la federació va determinar que es faria el 17 de Desembre.

Fitxa tècnica.

Villarreal 1-Europa 0. El Madrigal. 17-12-1969. 15.45 hores.

Villarreal: Alapont, Debón , Alcañiz, Marzal, Eusebio, Linares, Martínez, Rodri, Palau, Causanilles i Serrano.

Canvi: Luiche per Causanilles en el minut 86.

Europa: Ordaz, Font, Ávila, Luque, Alepuz, Ortega, Llorente, Ramoni, Gil, Martínez i Litri.

Canvis. Vargas per Llorente i Balmas per Ramoni. Els dos canvis al minut 46.
Àrbitre: Cabezas Candela i en les bandes López i Ortega.

Gol.
1-0. Minut 4. Linares.

Desenvolupament del partit.

Va eixir amb més empenta el Villarreal i fruit d’açò va marcar el 1-0 als 4 quan Linares va rematar a l’eixida d’un córner. Als 10 minuts haguera pogut marcar el 2n gol el Villarreal mitjançant Causanilles quan un remat seu va superar al porter, però el va salvar un defensa sota els pals. Poc a poc, l’Europa va atacar més i Alapont va salvar dos oportunitats de l’equip català, encara que cal destacar que el Villarreal tindria major domini en aquesta primera part.

En la segona part, el domini també seria del Villarreal que va tindre diferents oportunitats per marcar el segon gol, però no va arribar i la incertesa per l’eliminatòria va omplir d’emoció les graderies de El Madrigal. Finalment, el públic va poder celebrar la classificació del Villarreal.