Ontiveros, jugador de la setmana en l'Univers groguet (1 al 7-5-2023)

Hui es jugava un partit molt important per al Villarreal B per mantindre la categoria. La victòria era necessària i en la primera part només havia tingut una oportunitat una bona oportunitat el Villarreal mitjançant Millán. Quan faltaven pocs minuts per acabar la primera part un xut de Collado ha sigut desviat per la mà d'un defensa de l'Sporting i l'àrbitre ha xiulat penal. Era una gran responsabilitat que ha assumit Ontiveros. Amb molta calma, el jugador andalús ha marcat l'1-0. Acabant-se el partit, amb l'Sporting amb 10 jugadors, Carreira ha fet el segon gol del partit.

Ontiveros, un jugador genial, no ha trobat el seu lloc el primera divisió i per estar cedit en un equip de segona, la directiva del Villarreal va decidir que jugara amb el filial. Ha tingut moments de genialitat al llarg de la temporada, però li falta continuïtat. Aquesta setmana, Miguel Álvarez, ha decidit que fora titular davant el Burgos i l'Sporting per davant de Lozano i ha marcat un gol decisiu en la temporada del Villarreal B. La victòria de hui salva virtualment a l'equip.