11 noms propis en la setmana de l'Univers groguet (24-4 al 30-4-2023)

1. Capoue

Gran setmana del jugador francés. La seua tornada a l'equip fa que el Villarreal competisca millor. Dos gols davant l'Espanyol. És la segona vegada que fa dos gols en la seua carrera i la primera va ser fa més de deu anys, quan jugava en el Tolouse. El diumenge va fer un bon partit davant el Celta, però el van canviar després que poguera ser expulsat per doble groga.

2. Terrats

Ha perdut la titularitat, però va jugar pocs minuts davant l'Espanyol, va eixir en el descompte, i bona part de la segona part contra el Celta. Excepte una pèrdua ho va fer molt bé, li va donar bon criteri al joc, va treballar en defensa i va marcar un gran gol, el seu primer amb el Villarreal.

3. Yeremy Pino

Va donar dues assistències en el partit davant el Celta i li van fer un penal. A més, va fer 5 regats de 8 intents. Treballa molt en defensa. Contra l'Espanyol, sense brillar tant, va fer un bon partit. És titular, té continuïtat i està en un bon moment.

4. Parejo

Ha tornat a ser el centre de gravetat del Villarreal en les victòries davant l'Espanyol i el Celta. Ha fallat un penal en cada partit, encara que contra l'Espanyol va marcar en el rebuig del pal. En els últims minuts contra el Celta va fer algunes errades poc habituals en ells, però és normal, perquè acumula molts minuts. Mai descansa.

5. Carbonell

La Real Societat va arribar poc, però amb perill. Va generar un xG de 2,10 i va marcar un gol. Carbonell va aturar tot el que podia, perquè en el gol Jensen va marcar a porta buida. Un altre excepcional actuació de la portera del Villarreal.

6. Cristina Cubedo

Va eixir lesionada del partit contra la Real Societat. És fonamental en defensa perquè millora molt el nivell de l'equip. Ahir va tornar a fer molts bons minuts mentre va estar en el camp.

7. Irene Miguélez

Va eixir lesionada del partit contra la Real Societat. Cada vegada està més consolidada en la titularitat i destaca per la seua bona eixida de la pilota. Ahir ho va fer molt bé de lateral dret mentre va estar en el camp.

8. Tere Morató

Va eixir en la segona part i va estar bé. Va jugar en la banda dreta i en l'últim minut un xut seu des de fora de l'àrea va ser rebutjat per la portera de la Real i va acabar en el pal.

9. Mario Linares

Va eixir en el minut 38 de la segona part amb 0-0 en el marcador quan el Villarreal necessitava un guanyar el partit per seguir amb possibilitats de guanyar el seu grup de la divisió d'honor juvenil. Tres minuts després va marcar el primer gol del partit. Va agafar la pilota en la posició d'interior esquerra, es va obrir espai i va xutar ras des de fora de l'àrea per marcar l'1-0.

10. Pau Cabanes

Va marcar el seu primer gol en el Roda juvenil en la victòria del Roda 1-3 en camp de l'UCAM Múrcia. El jugador de Borriana ha disputat vint-i-quatre partits amb el Roda aquesta temporada.

11. Carla Robles

Va marcar el primer gol del Villarreal en camp de la Fundació Cornellà. Encara que el Villarreal B va remuntar l'1-0 inicial, amb gols de Carla i Maria Garcia, va acabar perdent per 3-2. Carla porta vint-i-sis partits jugats aquesta temporada, tots ells de titular excepte dos i ha marcat dos gols.