4-5-2023

 1. Els titulars de premsa més destacats del partit d'ahir són:

Mediterráneo titula: El Villarreal s'adorm a Mestalla i regala un punt al València.

La crònica d'Ismael Mateu comença així:

"Poques vegades el Villarreal tindrà una ocasió tan còmoda per a guanyar a Mestalla. Aquest dimecres, el Submarí s'ha deixat quasi totes les seues opcions de continuar barallant per la Champions després de perdonar-li la vida al València en el coliseu Che. L'enèsima migdiada de la temporada li va costar el triomf a l'equip de Setién, que no va aprofitar la seua superioritat en la primera meitat i el seu avantatge en la segona per a noquejar a un rival ferit de mort."

El Mundo titula: El València suma un punt contra la por en el duel davant el Villarreal.

La crònica d'Inma Lidón comença així:

"La por és una resposta de supervivència, pur instint per a mantindre's alerta davant un possible desastre. Li va costar al València sacsejar-se el temor que li tenalla en el duel davant el Vila-real, però va acabar alliberant-se amb l'empenyiment de la xicalla de Baralla per a sumar un punt que fa gust de poc, encara que li permet agarrar-se a la baralla i no acabar amb la salut emocional de Mestalla."

Las Provincias titula: un alleujament enmig del terror

La crònica de Juan Carlos Valldecabres comença així:

"Dani Parejo, a qui Meriton va vilipendiar de la manera més absurda i ximple que un puga imaginar, ha jugat més partits amb la samarreta del València que si es comptabilitzen els de Nico, Almeida i Hugo Guillamón –tres que exerceixen un rol semblant– junts en Primera Divisió. Qui sap si va ser això o els aplaudiments que la graderia li va concedir cada vegada que tenia l'oportunitat de fer-ho el que li van portar a filar encara més prim, quasi com en els vells temps, quan deixava sense alé Mestalla en jugar-li-la contra un rival sent l'últim home del seu propi equip. Aqueix és Parejo, un tipus inalterable davant la tempestat, capaç sempre de conduir amb mestratge a un grup de pollastres sense cap o de permetre's el luxe de convidar al suïcidi col·lectiu amb una pilota que va acabar donant-li l'alleujament que necessitava precisament el València."

2. Algunes estadístiques del Villarreal-València són les següents:

1) En xG, el València va ser superior 1,2 a 0,7.  En xGOT, el Villarreal va fer 0,82 i el València 0,25. L'únic xut entre els tres pals del València va ser gol (els dos gols anul·lats no comptem perquè no són reglamentaris).

2) El València va xutar 8 vegades a porteria i el Villarreal 11. Entre els 3 pals, el Villarreal va xutar 4 vegades i el València 1. A més, el Villarreal va xutar una vegada al pal.

3) En l'estadística en grans oportunitats, que publica Fotmob amb dades d'OPTA, el Villarreal va tindre 3 i el Villarreal 0. El València va errar 2 d'aquestes oportunitats.

4) El Villarreal va dominar molt la possessió de la pilota, amb un 69% i el València va tindre un 31%. El Villarreal va dominar tot el partit la possessió si ho mirem en períodes de 15 minuts i on més disputada va estar la possessió va ser entre els minuts 15 i 30 de la primera part.

5) El València va ser més compacte en la distància mitjana entre les línies (51,1 m), mentre que el Villarreal va tindre una distància mitjana de 56 m.

6) El València va llançar 5 córners i el Villarreal 6.

7) Pau Torres va ser el jugador que més pilotes va recuperar per al Villarreal (13), Parejo i Foyth van recuperar 11 i Pedraza 9.

8) Jackson i Álex Baena van ser els jugadors que més regats van fer del Villarreal, 4, però Baena va intentar 6 i Jackson 8.

3. Es fan públiques els horaris de les jornades 35 i 36 del Villarreal.

Jornada 35. Dissabte 20-5-2023, a les 14 hores, Girona-Villarreal

Jornada 36. Dimecres 24-5-2023, a les 19.30 hores, Villarreal-Cadis.

4. El Villarreal demana l'assistència del públic a La Ceràmica per animar al Villarreal B davant l'Sporting (el diumene a les 14 hores).

1) El partit del diumenge sumarà com a assistència dins del programa de Very Yellow People (VYP) del primer equip per a poder ser Or la pròxima temporada. Això no implica que es vaja a penalitzar a l'abonat que no vinga, però sí que es premiarà al que assistisca, ja que se li sumarà com a assistència dins d'aquesta campanya. Per exemple, si un abonat no ha vingut a 2 partits del primer equip en l'Estadi de la Ceràmica, si acudeix el diumenge se li quedarà en 1 partit d'absència.


- Se sortejaran les samarretes dels onze jugadors titulars del Vila-real B en el xoc entre els assistents. El club ja donarà detalls de com es realitzarà aquest sorteig.
 

- Com és habitual, cada abonat podrà recollir fins a 5 invitacions d'ús exclusiu per a l'afició local. Aquestes entrades es repartiran en el mateix accés de l'estadi.

5. Juanfran Roca informa que en Mediterráneo que Ramon Terrats i Haissem Hasan estaran a la disposició de Miguel Álvarez pel partit del diumenge davant l'Sporting de Gijon. 

Aquest cap de setmana no juga el primer equip.

6.  El diari Sport i el Mediterráneo publiquen que la Juventus està ben posicionada per fitxar a Pau Torres per a la propera temporada. Segons informa el periodista German Bona, la Juventus ha tingut dos reunions amb els representants de pau i l'acord amb ell estaria molt a prop. Després faltaria negociar amb el Villarreal.

7. Antonio Toledo, entrenador de l'Sporting de Huelva parla del partit del diumenge en el canal de youtube del seu club i qualifica el partit del diumenge com la primera final que tenen i diu que el guanyador d'aquest partit donarà un pas de gegant per salvar-se.

També diu que el seu equip va competir en Barcelona i que l'última jornada va ser bona respecte als resultats dels altres equips.

Afirma que el Villarreal és un equip paregut al seu, que té millors resultats fora que en casa. Diu que és molt important guanyar el diumenge. També diu que quan juguen sabran els resultats dels rivals, però amb independència d'això diu que cal guanyar.

També indica que les seues jugadores estan bé, amb il·lusió,amb responsabilitat, amb pressió, però és la mateixa que té el Villarreal i els equips que hi ha abaix.

Per últim diu que l'equip necessita la presència de l'afició en els dos partits que tenen en casa (Villarreal i Levante Las Planas). Són conscients que no els estan donants alegries a l'afició, però ara cal sumar els punts per mantindre la categoria.

Comentaris

Entrades populars