11 noms propis en la setmana de l'Univers groguet (1-5 al 7-5-2023)

1. Jackson

Un altre gran partit en València i un gran gol l que va fer. Va ser un perill constant per a la defensa del València i només començar el partit va llançat un xut al pal. Porta 5 gols en els últims 7 partits i està en un gran moment de forma.

2. Terrats

Va ser titular davant el València i ho va fer bé. Quan la resta del primer equip estava uns dies de descans, excepte Haissem, ha baixat a ajudar al Villarreal B en l'important partit davant l'Sporting. Ha ajudat a la victòria donant-li molt de criteri al joc des del centre del camp.

3. Íker Álvarez

Amb 0-0 en el marcador ha fet una gran aturada a un xut d'un jugador de l'Sporting que s'ha quedat davant d'ell. No ha tingut massa feina, però aquesta aturada ha sigut molt important en el desenvolupament del partit.

4. Carreira

No ha sigut titular, ha eixit en la segona part i ha jugat d'interior dret. Tampoc ha participat massa en el joc, però ha marcat el segon gol del Villarreal B. Un xut seu ha sigut desviat per un jugador de l'Sporting i ha significat el 2-0 definitiu.

5. Irene Miguélez.

Aquesta setmana es va confirmar que va partir contra la Real Societat un trencament del lligament creuat anterior de la cama esquerra. Les seues companyes han eixit amb una samarreta de suport a ella en el partit davant l'Sporting de Huelva.

6. Carbonell

Amb 0-0 en el marcador davant l'Sporting de Huelva ha fet una aturada sensacional quan la jugadora Edgren s'ha quedat davant d'ella i ha xutat. Ha tornat a ser molt important per al femení.

7. Sheila Guijarro

Ha marcat el 0-1 en Huelva. Un gol molt important per a la salvació. En una transició ràpida, Sheila li ha fet una gran passada a Pancha Lara, qui ha retallat a una jugadora, ha xutat, però la jugadora del Recreativo ha rebutjat, la pilota ha arribat a Sheila que ha marcat el primer gol del partit.

8. Cristina Cubedo

Amb 1-1 en el marcador i el partit acabant-se, ha tret una pilota baix dels pals, amb Carbonell batuda i aquesta jugada ha sigut decisiva per a mantindre l'empat en Huelva.

9. Maria Garcia

Va marcar el primer gol del Villarreal B davant el Riudoms, però després van empatar les jugadores catalanes. És el gol número 12 de Maria aquesta temporada i la quarta vegada que  marca el primer gol del partit.

10. Pau Cabanes

Si el jugador de Borriana va marcar el seu primer gol en divisió d'honor la setmana passada, aquesta ha marcat el segon. Un gol molt important en el campionat perquè suposava la victòria del Roda davant el València i aquest gol feia que el Villarreal es poguera proclamar campió amb una victòria en Castelló. A Pau li espera un molt bon futur i és d'esperar que la propera temporada jugue en el juvenil A del Villarreal.

11. Bachuri

Ha marcat hui el seu gol 14 en 19 partits jugats en la divisió d'honor. El gol del jugador de Badajoz era el que li donava el títol al juvenil del Villarreal en aquell moment. Ha arribat en el minut 44 de la segona part i ho ha celebrat traient-se la samarreta pel que ha vist targeta groga, però passant 4 minuts el Castelló juvenil ha empatat i el Villarreal s'ha quedat sense títol.