6-5-2023

 1. La plantilla del Villarreal gaudeix de 4 dies de festa. Tornarà als entrenements el proper dilluns 8 de maig a les 6 de la vesprada. És una informació de Juanfran de la Ossa en Mediterráneo.

2. Els moviments en el mercat.

1) La Gazzetta dello Sport diu que hi ha contactes de Pau Torres i la Juventus, però no seria la primera opció, què seria per a Giorgio Scalvini, central de l'Atalanta, i que Kalidou Koulibaly, que deixarà el Chelsea cedit esprés de només una temporada en Anglaterra, també és una altres opció.

El diari Tuttosport també publica la notícia, però simplement reprodueix la informació original del diari Sport.

2) J. Miguel escriu en As que el Barcelona segueix pensant en Foyth i per fer més econòmic el seu traspàs volen incloure jugadors, entre ells Nico González, actualment cedit en el València.

3) Edu Chova es fa ressó en El Mundo Castellón al dia que la Salernitana farà efectiva l'opció de compra d'11 milions d'euros per Boulayé Dia.

3. La prèvia del Villarreal B-Sporting Gijón.

1) És la primera temporada que Villarreal B i Sporting de Gijón juguen en la mateixa categoria. Només un precendent, en el partit disputat en El Molinón en la primera volta l'Sporting va guanyar 3-1. Pels asturians va marcar Aitor Garcia, Zarfino i Jony. Pacheco va anotar el 2-1 provisional. Al descans es va arribar amb 2-0 en el Marcado.

2) L'Sporting ha jugat 9 partits oficials en Vila-real davant el primer equip del Villarreal, amb 7 victòries del Villarreal, 1 empat i 1 derrota. El Villarreal ha marcat 18 gols i l'Sporting 7.  L'Sporting només va guanyar en la seua primera visita a Vila-real, el dia 24-10-1999 en segona divisió. El resultat va ser 1-2. L'última visita va ser el 28-4-2017 i el Villarreal va guanyar 3-1.

3) El Villarreal B ocupa la posició 18 en la classificació. La seua pitjor classificació en tota la temporada. Està 6 punts davant del Màlaga, que està en el lloc 19 i en lloc de descens, però té el goal average perdut amb l'equip andalús. No guanya des del dia 19-3, quan li va guanyar 5-2 al Cartagena en La Ceràmica. En els últims 6 partits ha aconseguit 2 empats i 4 derrotes. Ara mateix porta 4 derrotes en els últims 4 partits. 

Des de que va començar a jugar en La Ceràmica en gener, el Villarreal B ha aconseguit 3 victòries i 4 derrotes. Encara no ha empatat cap partit.

Per la seua banda, l'Sporting ocupa el lloc 16 amb 48 punts, dos més que el Villarreal B. Està en un molt bon moment. Dels últims 7 partits només ha perdut 1, en la seua última eixida en Cartagena (2-1). En els seus últims partits ha guanyat 3 partits, ha empatat 1 i ha perdut 1. En les últimes 5 eixides ha perdut 2, ha empatat 2 i ha guanyat 1. Va perdre en els camps dels aspirants a promoció Albacete i Cartagena, els dos partits per la mínima, va empatar en els complicats camps de Las Palmas i Burgos i va guanyar en camp de l'Eivissa.

4) Aquesta és l'actualitat de l'Sporting vista a través del que ha publicat el diari La Nueva Espanya des del passat dimecres.

El dimecres 3 i el dijous 4 la informació es centrava en la importància de fer un bon final de temporada, primer per salvar la categoria de manera matemàtica, que ho podria fer si guanya en Vila-real i perd el Màlaga demà, i també per aconseguir més diners de la televisió a partir d'una millor classificació. La diferència econòmica segons la seua classificació és de 500000 euros i son molt importants per a l'Sporting per tindre un major límit salarial, fet que necessita perquè vol reestructurar la plantilla.

El divendres, la Nueva España va publicar un reportatge que diu que Mareo es fixa en Miralcamp per reestructurar la seua pedrera. Diu que el grup mexicà Orlegui vol modernitzar el funcionament de Mareo i tindrà punts en comú amb el que porta fent anys el Villarreal. 

També recorden que l'estiu passat, el Villarreal es va emportar a dos dels millors infantils de l'Sporting: Álex Castaño i Edu González. Álex és un jugador del centre del camp que ho està molt bé. Ja ha sigut capità de la selecció valenciana sub 14. Per la seua part, el davanter Edu ha tingut mala sort i es recupera d'una lesió de genoll que ha patit aquesta temporada. El Villarreal es va emportar als dos jugadors sense cap tipus de compensació. Les relacions dels dos clubs es van tensar quan el Villarreal es va emportar sense pagar a Ferreres i finalment el CSD li va fer pagar 300000 euros a l'Sporting per aquest jugador.

El divendres el diari analitza els 100 dies de l'entrenador Ramírez en l'Sporting, que va ser molt criticat al principi, però que ha anat aconseguint bons resultats. En total, l'Sporting porta 5 victòries, 5 empats i 5 derrotes amb ell en lliga i 1 derrota en Copa, però els resultats estan millorant molt. El canari té una trajectòria atípica en el futbol. És la primera vegada que entrena en Espanya i ha dirigit a Independiente del Valle de Equador, Internacional de Brasil i Charlotte en els Estats Units. Està molt interessat en conceptes com el lideratge, la motivació o el coaching.

En l'edició de hui parla del que va dir Ramírez en la roda de premsa d'ahir. Va afirmar que l'Sporting necessita punts, primer per salvar-se i després per quedar el més amunt possible. Respecte al Villarreal B va indicar que era molt vertical, que acumulava molts jugadors davant, però això els complica quan perden la pilota perquè són més feble defensivament. També va dir que quan perds corregeixes errades i espera a un Villarreal millorat. Diu que el Villarreal és un bon espill on s'ha de mirar l'Sporting, igual que la Real Societat.

4. La prèvia de l'Sporting de Huelva i el Villarreal.

1) Serà el quart partit entre l'Sporting de Huelva i el Villarreal. La temporada passada van empatar els dos partits i aquesta temporada, el Villarreal va perdre 2-3 davant l'Sporting de Huelva en la Ciutat Esportiva.

El Villarreal va debutar en primera divisió en camp de l'Sporting de Huelva (0-0).

2) El Villarreal està classficat en el lloc 14 de la classificació només 1 punt davant del descens. L'Sporting de Huelva té els mateixos punts que el Villarreal. Aquesta jornada ja han jugat alguns rivals directes de manera que ara el Llevant Las planas té 23 punts (ha guanyat 0-1 en el camp de l'Atleti de Madrid), l'Sporting de Huelva i el Villarreal tenen 20 i l'Alhama i l'Alabés tenen 19. L'Alhama ha perdut 5-2 en el camp del Madrid Femení (guanyava 0-2 al descans) i l'Alabés ha empatat en casa davant el Tenerife Granadilla.

El partit de demés es transcendent per als dos equips.

5. El Villarreal B femení ha empatat 1-1 en casa davant del Riudoms. El primer gol del partit l'ha marcat Maria Garcia, anomenada Sagunto per les companyes, en el minut 40 de la primera part. És el  gol número 12 d'aquesta jugadora i és la 4a vegada en la temporada que marca el primer gol del partit.

6. La comissió europea es va manifestar el passat dijous davant del problema de la pirateria en events en directe, com és el cas del futbol i que li costa molts diners als equips. Va fer algunes recomanacions:

- Que els proveïdors de domini d'internet tallen ràpidament la senyal quan se'ls adverteix d'algun contingut il·legal.

-  Les ordres judicials que ordernen que es talle una emissió il·legal en directe tenen base legal en l'Unió Europea i demanen als jutges que emeten ordres dinàmiques que permeten açò, incloent diferents webs que es repliquen i fan stremaming d'un mateix contingut.

- També demanen que les ofertes legals siguen cada vegada més atractives per als consumidors. Això inclou que siguen més assequibles.

Les empreses que emeten continguts legals s'han mostrat disgustats amb la comissió europea perquè diuen que no han fet res.




Comentaris

Entrades populars