3-5-2023

 1. El Villarreal anuncia que Irene Míguélez va partir contra la Real Societat un trencament del lligament creuat anterior de la cama esquerra.

2. El Villarreal juga en Mestalla davant el València en partit de la jornada 33 de la lliga Santander.

1) Fitxa tècnica

València: Mamadarsvilhi; Correia, Diakhaby, Gabriel Paulista, Gayà; Nico González, Javi Guerra; Musah, Almeida, Lino ;Cavani.

Villarreal: Reina; Foyth, Albiol, Pau Torres, Pedraza; Terrats (Trigueros, 29' segona part), Parejo, Álex Baena; Chukwueze (Gerard Moreno, 36' segona part), Jackson, Yeremy Pino (Capoue, 21' segona part).

Àrbitre: Jesús Gil Manzano

Assistents: Ángel Nevado Rodríguez, Javier Carlos Martínez Nicolás.

Quart àrbitre: José Antonio Sánchez Villalobos.

VAR: Xavier Estrada Fernández

AVAR: Alejandro Muñiz Ruiz.

Gols.

0-1 Minut 17 segona part. Jackson.

1-1 Minut 27 segona part. Samuel Dias Lino

Amonestacions.

Targetes grogues a Jackson i Parejo del Villarreal i a Nico González, Samuel Dias Lino, Correia i Cavani.

2) Declaracions dels entrenadors.

Quique Setién.

- Hem començat molt bé. Hem tingut la primera al pal i 3 o 4 arribades que ens ha faltat fer millor l'última passada. Contra un equip que juga en casa, es defensa i espera eixir no és fàcil. Hem fet moltes coses bé.

- Cal tindre en compte que venim de jugar un partit molt intens davant del Celta. Hem fet en general un bon partit. Terrats i Baena han jugat molt bé. Pedraza s'ha incorporat moltes vegades. Pau ha estat molt bé i Albiol també perquè feia molt que no jugava. Hem fet mèrits per guanyar.

- El València ha tingut clar a què jugar. S'han defensat, quan estaven per darrere han apretat, però no s'han desprotegit mai, sempre tenien 5 o 6 jugadors darrere. Nosaltres hem arriscat molt.

- És important per a l'equip escoltar a l'afició. És una llàstima no haver-los donat els tres punts.

- Ara guanyar no és fàcil. Tot el món es juga coses. Al principi hem generat, però després ens ha costat. També t'has de protegir per evitar contres. El partit ha estat en molts moments en el nostre costat. No estic content amb el punt, però em val.

- Yeremy Pino té un colp, però espere que no siga gran cosa.

Baraja.

- El punt no és el que buscàvem, però tal com ha anat el partit l'hem treballat bé. L'esforç ha sigut gran. Els xics li han posat cor i passió.

- El Villarreal és un gran equip i te van posant arrere. Si jugàvem a l'intercanvi de colps és un equip amb molta pegada amunt. La primera part ha sigut de control i en la segona part hem modificat per anar cap amunt. Quan millor estàvem ha vingut l'empat, després l'equip no s'ha vingut amunt i en una pressió alta hem trobat l'empat. Al final hem tingut situacions per guanyar. El punt és positiu i reforça el treball dels jugadors.

- Necessitem jugar en aquesta energia fora de casa, però en casa és on millor es troba l'equip. L'afició ha estat brutal. Ens han mantingut en el partit. Cal portar aquesta energia fora de casa.

- Respecte als xics que han pujat del filial dir que treballen bé i estan preparats. 

- L'equip ha fet un partit complet. Era un partit complicat perquè tenen la pilota, et desgasten, tenen un gran contracop. Hem estat bé en defensa, hem tingut velocitat per fora, Illaix ens ha donat empenta. Hem fet moltes coses bé. Hem fet un bon partit en tots els sentits.

- Si veus el partit de hui i eres aficionat del València no te'n vas enfonsat. Veus que l'equip competeix. 

- El que més em motiva d'aquesta situació és tornar-li a l'afició l'afecte que m'està donant en aquesta situació.

- Queden partits per jugar, però tindre imputs positius és bo. Hem de valorar el punt de hui.

- No m'he aturat a pensar els punts que necessitem per salvar-nos.  

- Quan queden menys partits saps que aquests són més definitius, però ara hem de valorar el de hui i res més. Hem d'aconseguir fer fora el que fem en casa.



Comentaris

Entrades populars