12 noms propis en la setmana de l'Univers groguet (8-5 al 14-5-2023)

1. Kanteh

Va marcar un gol molt important davant l'At. Madrid després d'una mitja volta molt bona dins de l'àrea i un remat ras ajustat al pal. Era el gol de la salvació fins que l'At. Madrid va empatar. La seua velocitat va portar el perill a l'àrea de l'equip matalasser.

2. Cienfu

Va fer un partit molt seriós com a mig centre del Villarreal, juntament amb Soldevila, i va ser clar perquè un equip molt perillós com l'At. Madrid no creara massa perill.

3. Lara Mata

La capitana va liderar la defensa amb Cristina Cubedo i va fer un gran partit. Llàstima del gol de l'At. Madrid en un córner i en possible fora de joc en el tercer minut de descompte de la segona part.

4. Claudia Iglesias

Va tornar a jugar uns minuts després de la seua llarga lesió. En els últims minuts va jugar amb Cienfu i  Soldevila en el centre del camp. Pot ser important en la final del proper dissabte en Bilbao on cal puntar per assegurar la salvació.

5. Álex Baena

Va jugar un gran partit davant l'Ath. Bilbao. Va marcar dos gols, el primer i l'últim del partit. És el seu segon doblet de la temporada. El primer va ser en la primera jornada en Valladolid. El primer gol va ser un fantàstic llançament directe de falta. El Villarreal feia més de dos anys que no marcava de falta directa. Álex Baena està recuperant el seu millor nivell. Ja va jugar un gran partit en València.

6. Mandi

Va fer un molt bon partit en defensa i a més, va salvar un gol de l'Ath. Bilbao quan Reina havia sigut superat. El defensa algerià està complint molt bé aquesta temporada i és un molt bon substitut d'Albiol.

7. Reina

Va tornar a ser un partit amb moltes oportunitats per als dos equips. Reina va encaixar un gol en un penal molt ben llançat per Sancet, però va ser molt important en la victòria davant l'Ath. Bilbao fent molt bones aturades. El club basc va tindre un xGOT major de 2, això mostra la importància del porter del Villarreal.

8. Yeremy Pino

Està en un moment de forma excepcional. Jugant d'extrem per l'esquerra està rendint molt bé. Genera molt en atac i es sacrifica en defensa. Davant de l'Ath. Bilbao va donar una assistència a Jackson i va ser el protagonista principal del gol en pròpia porta de l'Ath. Bilbao.

9. Marta Ortells

La migcampista del Villarreal B va marcar dos gols en la victòria 2-3 en el camp del CE Sant Gabriel en l'última jornada de lliga i que va servir perquè l'equip es quede classificat en quarta posició del grup III de la primera nacional. L'altre gol el va marcar Thais Martínez. Marta ha jugat 27 partits aquesta temporada i ha marcat 6 gols.

10. Mbacke

Va fer el gol de la salvació del Villarreal B. Després d'estar unes setmanes sense estar convocat per no voler signar un contracte amb el Villarreal, la lesió de Pablo Íñiguez ha fet que torne a jugar. En defensa va presentar dubtes en algun moment, però li dona més solidesa a l'equip. A més, en atac sempre crea perill en el joc a pilota aturada.

11. Leal

El lateral de Vila-real va jugar un molt bon partit. A més, quasi marca un gol quan va rematar al pal. Està fent una gran temporada.

12. Carreira

El millor jugador de la segona volta en el Villarreal B. Ja siga de lateral dret o d'interior dret com ahir sempre dona el nivell. Ahir va tornar a fer un partit sensacional.