7-5-2023

 1. Anit, quasi a les 12 de la nit, el Real Madrid li guanyava la final de copa a Osasuna per 2-1. Això té dues implicacions per al Villarreal:

1) El quint i el sext classificat en la lliga disputaran l'Europa League i el que quede en la posició 7 anirà a la Conference League sempre que el Sevilla no guanye l'Europa League. En aquest cas, cap equip espanyol aniria a Conference i cinc equips espanyols anirien a Champions.

2) És la tercera vegada en la història que un equip que acaba convertint-se en campió de copa elimina al Villarreal. Va passar en la temporada 1986-87 amb la Real Societat i en la 2014-15 amb el Barcelona.

En Europa ha passat quatre vegades. En la Copa de la UEFA 2003-04 amb el València, en la mateixa competició amb el Zenit en la 2007-08 en l'Europa League 2010-11 amb el Porto i en la mateixa competició amb el Sevilla en la 2014-15.

2. Javi Mata escriu en el diari As que l'objectiu del Villarreal per a la temporada vinent és Livakovic, que té bona predisposició a deixar el seu actual club, el Dinamo de Zagreb. La seua clàusula és de 10 milions d'euros, però es podria negociar a la baixa.

3. Aitor Aguirre presenta un interessant estudi en Mediterráneo sobre els punts que porta el Villarreal si els partits hagueren acabat al descans i com l'equip puja molt el rendiment en les segones parts, sobretot si es compara amb la Real Societat i el Betis.

Si els partits acabaren al descans, el Villarreal tindria 31 punts, pels 55 de la Real Societat i els 51 del Betis. El Villarreal ha marcat 12 gols en la primera part i 35 en la segona.

4. El Villarreal femení juga en camp de l'Sporting de Huelva. La fitxa tècnica del partit és la següent:

Sporting Huelva 1-Villarreal 1

Estadi Lamiya, 550 espectadors.

Sporting Huelva: Chelsea; Ruiz (Sofia Hagman, 27' segona part), Carolina, Ojeda, Balcerzak, Carrasco; Hmirova, Castelló, Kühn, Edgren; Águstdottir (Bárbara López, 16' segona part) .

Villarreal: Carbonell; Y. Giménez (Nerea Pérez, descans), Lara Mata, Cristina Cubedo, Albeta; Tere Morató (Belén, 21' segona part), Cienfu (Estefa, descans), Soldevila, Llompart; Kanteh (Pancha Lara, 21' segona part), Sheila Guijarro (Laura Rueda, 36' segona part). 

Àrbitra: Arantza Gallastegui Pérez

Assistents: Nahia Alonso Fernández i Haizea Castresana Zorroza

Quart àrbitra: Paula Porcuna Sánchez

Gols.

0-1 Minut 24 segona part Sheila Guijarro

1-1 Minut 29 segona part Ana Carolina

Sense amonestacions per a cap jugadora

Incidències: 

1) cada abonat de l'Sporting podia portar a una altra persona gratis al camp. Una entrada costa 10 euros, però es poden comprar dues entrades pel preu d'una. 

2) Les jugadores del Villarreal han eixit en samarretes de suport a la seua companya Irene Miguélez

5. El Villarreal B juga en La Ceràmica davant l'Sporting de Gijon

1) Fitxa tècnica del partit

Villarreal B 2-Sporting Gijón 0

La Ceràmica, 7-5-2023, 14 hores, 3415 espectadors.

Villarreal B: Íker Álvarez: Leal, Dela, Mbacke, Dani Tasense; Collado (Carlo Adriaano, 19' segona part), del Moral, Terrats (Gerlnik, 39' segona part), Ontiveros (Carreira, 30' segona part), Fer Niño (Lozano, 30' segona part), Millán (Forés, 39' segona part).

Sporting Gijón: Cuéllar; Díaz (Queipo, 16' segona part), Izquierdoz, González, Insúa (Marsa, 8' primera part), Varane; Rosas, Martín (Djuka, 37' segona part), Sánchez (José Ángel, 16' segona part); Otero, Geraldinho (Aitor Garcia, descans).

Àrbitre: José Luis Guzmán Mansilla

Assistents: Ángel Munuera Montero i Ángel M. Valverde Martínez

Quart àrbitre: Gerard Brull Acerete

VAR: David Pérez Pallas.

AVAR: Milla Alvéndiz

Gols.

 1-0.  Minut 39 primera part, Ontiveros (penal)

2-0 Minut 39 segona part,Carreira

Amonestacions.

Cap targeta per al Villarreal B. Targeta groga a Djuka de l'Sporting i expulsió per doble groga a Marsa de l'Sporting.

2) Roda de premsa. Açò és el que han dit els entrenadors.

Miguel Álvarez:

- L'única professió on sempre hi ha que guanyar és la d'entrenador. No m'agrada llegir que els xics s'han relaxat. Treballen com animals i perdre entra dins del joc. Tots els equips han tingut eixa ratxa de no guanyar. En el futbol es poden donar mal resultats, però no pot ser deixar de treballar.

- No vaig a perdre el temps en fets que no depenen de mi. En el futbol cal competir i que els xics s'ho creguen.

- Crec que els xics han demostrat que a nivell emocional són forts. Hui era un tast del que van a viure en un futur. Hui calia donar la millor versió a nivell individual per fer fort el col·lectiu i ho hem fet.

- Estic orgullós de l'actitud de l'equip i dels que no han participat. Com a entrenador és impossible que els que no juguen estiguen contents en mi. Com a persones vull que estiguen contents en el meu tracte.

- Han de valorar a Collado. Ha sigut un gran esglai, però el doctor diu que igual no és tant.

Ramírez, l'entrenador de l'Sporting, ha dit:

- Abans de la lesió de Pablo hem tingut una oportunitat clara. La lesió de Pablo ens trenca el que hem pensat. Hem tingut molts contratemps com l'expulsió de José. Ha sigut un partit molt estrany.

- Si guanyem el proper partit en casa segurament tenim la permanència.

- No he tornat a veure les jugades en vídeo, però ha estat rigurós amb nosaltres i molt permissiu amb el Villarreal. 

- Els jugadors han dit que hi ha una mà molt clara del Villarreal en la seua àrea, però no he vist cap acció.

- Anem a preparar-nos per guanyar el derbi el proper cap de setmana.

- Anem a jugar amb l'avantatge del públic del Molinón.

- He canviat a Insua per una molèstia en l'isquio. En el cas de Pedro volíem canviar el sistema. Djuka ha entrat tard perquè ve d'una lesió i estàvem en un menys.

- Jo ja he viscut el derbi Gremio-Inter, amb milions de persones que viuen en una mateixa ciutat. L'Sporting-Oviedo és un dels més calents d'Espanya. Sé el que significa per a la gent, per al club.

- Hi ha ganes de guanyar-li a l'Oviedo perquè l'Sporting porta anys sense fer-ho.

5. El juvenil del Villarreal ha perdut l'oportunitat de ser campió del seu grup de divisió d'honor quan el Castelló li ha empatat passant 4 minuts de l'hora. El partit ha acabat 2-2 i el Villarreal ha quedat tercer classificat per darrere del València, el campió i de l'At. Madrileny.

El Villarreal necessitava guanyar i que perguera el València en camp de Roda i això ha passat durants molts minuts perquè Unax del Cura, de penal, ha fet el 0-1 pel Villarreal i Pau Cabanes el gol de la victòria del Roda davant el València, però el Castelló necessitava guanyar per no baixar i una combinació de resultats. Quan faltaven sis minuts per complir-se el temps reglamentari ha marcat el Castelló l'empat (1-1). En el minut 44 de la segona part, Bachuri ha marcat el que pareixia anava a ser el gol del títol (1-2), però passant 4 minuts de l'hora, José, de penal, ha marcat el definitiu 2-2.


Comentaris

Entrades populars