Jackson, jugador de la setmana en l'univers groguet (24-4-2023 al 30-4-2023)

Jackson ha marcat tres gols en els dos partits disputats pel Villarreal aquesta setmana. El dijous, amb un empat 2-2 en el marcador, va rebre una gran passada d'Alberto Moreno, va conduir la pilota al costat d'un defensa i va rematar molt bé marcant el decisiu 3-2.

Hui ha marcat dos gols en el minut dos i dotze de la primera part després d'aprofitat dues magnífiques assistències a l'esquena de la defensa de Yeremy i Lo Celso. Ha definit amb molta calma davant del porter en el primer gol i regatejant-lo en el segon i marcant molt bé quan estava un poc escorat.

Jackson tenia una gran responsabilitat perquè amb les lesions de Gerard Moreno i Morales era l'únic davanter que quedava del primer equip i ho ha fet de meravella en un moment en què tots teníem dubtes sobre l'eficàcia golejadora de l'equip, que generava molt i marcava poc.

Ha dit Quique Setién que quan va vindre d'Anglaterra després que no passara la revisió mèdica amb el Bourmouth que l'objectiu era que valguera el doble del que havien pagat per ell i va camí d'això perquè si abans del Mundial de Qatar ho feia quasi tot bé, excepte marcar les oportunitats que tenia, des de la reaparació de la seua lesió ha marcat quatre gols, quan abans del Mundial havia marcat dos en lliga.

Foto de Jackson de la web del Villarreal.