14 noms propis en la setmana de l'Univers groguet (20-3 al 26-3-2023)

1. Parejo

Una vegada més ha mostrat la seua qualitat en el partit davant la Real Societat. Ho juga tot i ho fa a un gran nivell. En aquesta jornada, a més, ha tingut la responsabilitat de llançar un penal ben avançada la segona part amb empat a zero en el marcador i ho ha fet perfecte, enganyant al porter i posant al Villarreal per davant en el marcador.

2. Lo Celso

La seua entrada en la segona part, juntament amb la de Jackson, ha fet que el Villarreal millorara, que dominara més i ha sigut clau en la victòria del Villarreal. La seua llarga lesió l'ha perjudicat al Villarreal perquè és un jugador clau en la fase ofensiva de l'equip. Contra l'Andrelecht quasi no va aportar perquè encara no estava bé, però davant la Real Societat ha pujat el nivell de l'equip.

3. Jackson

Ha entrat en la segona part, s'ha associat bé amb els companys, ha fet un gran gol on ha vist una targeta absurda per trencar el banderí de córner quan ho celebrava i ha acabat expulsat per doble groga en el descompte. La seua eixida ha millorat a l'equip, però l'expulsió perjudica el Villarreal  perquè perd a un davanter en la seua visita al Real Madrid.

4. Collado

Va ser expulsat als dinou minuts de la primera part per una entrada per darrere. No va ser una entrada perillosa i no s'entén massa la seua expulsió. Va començar la temporada, va baixar un poc de nivell perdent la titularitat en el Villarreal B i ara porta un últim mes realment bo. En el partit davant el Tenerife va començar d'interior dret, però no va jugar massa.

5. Del Moral

Va ser expulsat al cap de dinou minuts de la primera part per una entrada per darrere. No va ser una entrada perillosa i no s'entén massa la seua expulsió. Va començar la temporada, va baixar un poc de nivell perdent la titularitat en el Villarreal B i fa un mes que està jugant realment bé. En el partit davant el Tenerife va començar d'interior dret, però no va jugar massa.

6. Dani Tasende

Ha recuperat la titularitat les últimes setmanes. És un perill per la banda esquerra i una arribada seua ha suposat el 0-1, en una gran jugada del Villarreal B on han intervingut Carreira i Lozano, entre altres. Juntament amb els seus companys ha jugat un gran partit i han competit fenomenalment amb un jugador menys quasi tot el partit.

7. Íker Álvarez

Va cometre l'errada que va suposar l'empat del Tenerife quan passaven sis minuts de l'hora i el Villarreal B jugava amb dos jugadors menys. Havia de blocar o rebutjar un centre prou simple, però el va intentar blocar i se li va escapar. Gallego va marcar l'empat definitiu. Cal destacar que abans havia fet cinc aturades i també que va eixir malament en un centre lateral i quasi li costa un gol al filial.

8. Jordi Ortega

Una gran notícia que Jordi estiga jugant bé després de superar un període de lesions. El migcampista central del Villarreal C li va donar una gran assistència a Richard Franco en el minut vint-i-cinc de la primera part que va suposar el primer gol del Villarreal C.

9. Adrian Pereda

Habitualment és el porter suplent del Villarreal C, però va jugar i va ser un dels protagonistes del partit en aturar un penal amb 1-1 en el marcador. Al final, victòria del Villarreal C per 2-1 davant el Torrent. Era el quart partit que jugava aquesta temporada.

10. Sheila Guijarro

Va marcar el primer gol del partit davant el Tenerife Granadilla, però l'equip va acabar perdent. Una vegada més va demostrar que és una excel·lent rematadora.

11. Cienfu

La migcampista central asturiana va ser titular ocupant el lloc on venia jugant Llompart i en la segona part, on el Villarreal va meréixer més, va rematar al travesser en una extraordinària rematada des de fora de l'àrea.

12. Carla Gallego

Una nova porteria a zero en l'empatat del Villarreal B en el camp del Vic Riuprimer. Ja és la segona vegada que aquesta magnífica portera apareix en aquesta secció.

13. Unax del Cura

El fantàstic davanter basc va obrir el marcador en l'extraordinària victòria 0-1 del Villarreal juvenil en el camp del València.

14. Joel

Torna a repetir el jugador del Roda juvenil. Va marcar el gol de la victòria en el camp del Toledo per 0-1 i el Roda està cada vegada en zona més tranquil·la després d'un període de patiment on es va veure en la part baixa de la taula classificatòria.

Foto d'Adrian Pereda del Villarreal juvenil. Foto de la web del Villarreal CF.