26-4-2023

1. El diari Mediterráneo, en un article signat per Ismael Mateu, diu que Chukwueze  no té intenció de renovar Villarreal, que està complicada la renovació i que aquest estiu pot eixir. En cas de no fer-ho seria lliure de signar per qualsevol equip a partir de l'1-1-2024.

2. Xavi Sidro publica en la pàgina web de la SER Castelló que Pau Torres es debateix entre una oferta d'un equip de la Premier i un contracte d'entre vuit i deu temporades que li ofereix el Villarreal.

3. El diari Sport afirma que uns quatre-cents seguidors de l'Espanyol es desplaçaran a Vila-real.

4. Quique Setién, en la roda de premsa prèvia al partit davant l'Espanyol, diu el següent:

- L'equip arriba bé al partit. Els jugadors disponibles estan bé. L'estat d'ànim és de cabreig per les dues derrotes patides. És un partit molt important per als dos equips.

- Per a l'Espanyol és un partit fonamental i el seu nivell d'exigència serà molt alt i caldrà estar molt atents.

- No hi ha una data perquè tornen Gerard, Albiol i Morales.

- La circumstància de les baixes van apareixent. Tenim futbolistes que es poden adaptar a diferents jugadors. Tenim tres jugadors en atac i dos jugadors que ens acompanyaran de la base.

- El que podem fer és generar oportunitats i marcar-les està en mà del destí. Tractem de millorar la definició amb l'entrenament. El més valuós és generar les oportunitats. Si la pilota arriba a l'àrea, com davant el Valladolid i el Sevilla, la pilota acabarà entrant.

- Hi ha molta igualtat entre tots els equips i tindrem opcions fins al final. Guanyar els partits costa molt. Em fie més de les sensacions que em transmet l'equip que d'una hipotètica victòria o una derrota. L'equip ha xutat trenta--cinc vegades en els últims partits.

- Em preocupa que no em generen tantes situacions. Generem més que ens generen.

- Hem d'assumir que si arribem vint-i-cinc vegades a l'àrea rival és perquè tenim uns jugadors que ho permeten. Si en defensa foren igual de bons estaríem parlant de lluitar pel títol.

- Treballem molt la finalització i els aspectes defensius. Ja fa mesos que ho estem treballant.

- Parejo entén el joc, pren decisions quasi sempre correctes i marca els temps. Per a nosaltres i per a la nostra manera de jugar és excepcional. El seu ritme li permet jugar-ho tot. Si no tinguérem a Parejo jugaria un altre, però no seria el mateix.

5. El diari Olé publica que Riquelme vol par a davanter de Boca a Roger Martínez, actualment en Mèxic i que arribaria lliure en juliol. Una història amb dos protagonistes amb passat en el Villarreal.

6. La pàgina web One Foootball dona les estadístiques prèvies al Villarreal-Espanyol.

Destaquen que el Villarreal li ha guanyat els últims dos partits de lliga a l'Espanyol, però són el mateix nombre de victòries que havia aconseguit en els anteriors deu partits, quan havia guanyat dos, empatat sis i perdut dos.

En lliga, el Villarreal només ha guanyat un dels últims quatre partits davant l'Espanyol. Va ser la temporada passada (5-1). Els altres partits van acabar amb dues derrotes i un empat.

També destaca que el Villarreal, en partits en dijous en primera divisió, ha jugat nou vegades, guanyant cinc, empatant dos i perdent dos, un dels quals va ser davant l'Espanyol en 2015 (0-3).

La ratxa de l'Espanyol no és gens bona. Porta un empat i sis derrotes en els últims set partits.

Respecte als jugadors destaquen Yeremy Pino, que la temporada passada li va marcar quatre gols a l'Espanyol i Joselu que en els últims cinc partits davant el Villarreal ha marcat tres gols i ha donat tres assistències.

7. Es donen a conéixer nous horaris de lliga del Villarreal, Villarreal B i Villarreal femení.

Dissabte 13-5.

12 hores: Villarreal-At. Madrid de la Liga F, encara que l'horari pot variar si s'unifiquen horaris per ser la penúltima jornada.

18.30 hores: Villarreal-Ath. Bilbao

Diumenge 14-5.

21 hores (peninsular) Las Palmas-Villarreal B.

Comentaris

Entrades populars