10 noms propis en la setmana de l'Univers groguet (17-4 al 23-4-2023)

1. Collado

Va jugar en punta amb Millán. Va marcar el primer gol del partit davant l'Albacete. Després de rebre una gran passada de Del Moral, va regatejar al porter i va marcar, amb molta calma, a porta buida, encara que tenia un defensa al seu costat. Al jugador Boyoco li van traure una targeta després d'una falta a Collado, on el jugador de Granada va mostra la seua habilitat. Ja li han tret quinze targetes a rivals en aquesta lliga per faltes sobre Collado. En els últims minuts de la segona part. Álvarez va fer que partira des de la banda dreta, però algunes vegades Forés va ocupar aquesta posició i en els últims trenta minuts del partit va baixar el seu rendiment.

2. Íker Álvarez

Va combinar grans aturades amb l'error del segon gol, on li van rematar al seu pal i pareixia un xut que podia rebutjar. Si anem a la dada estadística cal dir que l'Albacete va generar un xGOT de 2,46, amb dades de Wyscout, així que es pot considerar que el que va aturar és molt major que la seua errada. És un porter jove que ha de créixer a  a força de jugar i que li vindrà molt bé la titularitat encara que tinga alguna errada.

3. Soldevila

La jugadora del centre del camp, encara que també juga de central, ha marcat el primer gol del partit en el camp del Real Madrid, encara que el Real Madrid ha acabat guanyant 2-1. Ha sigut en una arribada a l'àrea del Real Madrid quan ha aprofitat una centrada per la banda dreta de Kanteh. A més, una jugadora del Real Madrid ha vist una targeta groga per una falta sobre ella. Soldevila ha completat un gran partit. Li dona l'equilibri a l'equip des de la posició de mig centre.

4. Sara Monforte

El seu equip porta zero punts en els últims nou partits, però no ha merescut. El Villarreal està competint molt bé i ahir contra el Real Madrid va mostrar que està preparat per afrontar un dur final de lliga. En defensa no es fan errades, només la genialitat de les jugadores del Real Madrid va superar la defensa del Villarreal. En atac, en la primera part, es van crear superioritats per la banda dreta amb la societat Kanteh i Nerea Pérez. Així va vindre el primer gol. Queden quatre partits, però l'equip de Sara està molt viu i el treball de l'entrenadora és realment bo.

5. Dani Reyes

El jugador de Còrdova va marcar el gol del Villarreal cadet davant l'Alboraia. Era l'1-0, però faltant poc de temps, l'equip visitant va empatar. Dani, que va arribar fa tres temporades del Don Bosco de Còrdova, ha jugat en el Villarreal infantil, el Roda cadet i aquesta temporada ha fet deu gols en vint-i-quatre partits amb el cadet del Villarreal en la lliga autonòmica.

6. Celso Bermejo

El davanter centre del Roda juvenil ha eixit des de la banqueta per marcar el gol de la victòria davant l'Alboraia, que certifica la salvació de l'equip una temporada més en la divisió d'honor juvenil. El jugador, de divuit anys, va arribar en 2020 a la disciplina del Villarreal provinent del futbol base del Cadis. Aquesta temporada ha jugat vint-i-set partits en la divisió d'honor juvenil i ha marcat cinc gols.

7. Thais Martínez

La jugadora, que porta tota la vida en la pedrera del Villarreal, des de benjamí, va marcar el seu primer gol de la temporada en el Villarreal B, en la victòria sobre el segon classificat, el Seagull per 4-3. Thais va marcar el 4-2. El Villarreal s'havia avançat 3-0 i després el Seagull va marcar dos gols. La jugadora, nascuda en el barri de Sant Agustí de Castelló, porta jugant dinou partits aquesta temporada.

8. Morales

S'ha lesionat al minut dinou de la primera part del partit davant el Sevilla. Ha fet un esprint i ha patit una lesió muscular. No havia entrat quasi en joc degut al gran domini del Sevilla en l'inici del partit.

9. Lo Celso

Com davant el Valladolid va portar tot el joc d'atac del Villarreal. Va fer bones combinacions i va donar alguna passada molt bona, però també arrisca en zones de perill i perd alguna pilota perillosa. No té una bona relació amb el gol i ahir va fallar una molt bona oportunitat de gol en la primera part.

10. Setién

Podrà agradar o no, però és fidel als seus principis. Ahir, el Villarreal va tornar a mostrar molt de perill en atac amb un xG major de dos, però en la primera mitja hora i en els últims minuts, el Sevilla va dominar. Ahir, el rival no va crear tant de perill (0,9 de xG segons FBREF a partir de dades d'OPTA), però el Villarreal va rebre dos gols. El primer en transició, com els dos davant el Valladolid la setmana anterior. El segon, de córner. Per ser justos, el Villarreal de Setién no ha rebut massa gols a pilota aturada, però, per què Pedraza marcava a El Nessiry en un córner?