30-4-2023

 1. El Villarreal s'enfronta a la Real Societat en partit de la jornada 26 de la lliga F. 

1) La fitxa tècnica del partit és la següent:

Villarreal 0-Real Societat 1

Miniestadi de la Ciutat Esportiva. 30-4-2023. 12 hores. TV: DAZN i GOL TV PLAY.

Villarreal: Carbonell; Nerea Pérez (Belén, 25' 2a part), Irene Miguélez, Lara Mata, Cristina Cubedo (Y. Giménez, 15' 2a part), Pancha Lara (Albeta, al descans); Cienfu; Soldevila; Llompart  (Belén, 40' 2a part); Kanteh, Sheila Guijarro.

Real Societat: Nanclares; Le Guilly (Maddi, 39' 2a part), Tejada (Iris Arnáiz, 37' 1a part), Vanegas, Sarasola (Bernabé, 13' 2a part); Gili, Jacinto, Eizaguirre; Amaiur (Allegra Polljak, 39' 2a part), Jensen (Mirari Uria, 39' 2a part), Franssi.

Àrbitra: Raquel Suárez González.

Assistents: Lidia Lombardero Díaz i Alicia Gamero Fuentes.

Quarta àrbitra: Andrea Fírvida González.

Gol:

0-1. Minut 20. Jensen.

Amonestacions.

Targetes grogues a Ana Tejada, Alejandra Bernabé i a Nanclares.

2) Els detalls del partit són el següent:

- El Villarreal juga en el mateix onze inicial que va perdre en el camp del Real Madrid per 2-1 i que va fer un molt bon partit.

- El Villarreal ix molt ben situat i no deixa jugar a la Real Societat. Es va fent a poc a poc en el domini del partit, però no crea oportunitats clares. Li falta arribada, però fa una pressió alta bona.

- Al minut 12, Ana Tejada li fa una falta a Sheila en el centre del camp quan aquesta se n'anava i és sancionada amb una targeta groga.

- Al minut 20, la Real Societat trau de porta. El Villarreal pressiona alt i la defensa envia una pilota llarga sobre Amaiur. Pancha Lara pareix que té avantatge per tallar, però no guanya el duel, Amaiur es planta davant de Carbonell que fa una aturada molt bona, però el rebuig és rematat per Jensen amb la cama esquerra i és el 0-1.

- Al minut 22 arriba la millor oportunitat del Villarreal en la primera part.  Una arribada de Pancha Lara al segon pal que remata entre els tres pals, però Nanclares rebutja bé la pilota.

- El Villarreal ha dominat tota la primera part, excepte els últims minuts, però ha creat molt poc de perill. A banda de l'oportunitat de Pancha cal comentar dues faltes directes de Llompart que han anat fora directament.

- En el minut 37 de la primera part, Natalia Arroyo ha canviat a Ana Tejada per Iris Arnáiz. Tot fa indicar que ho ha fet per evitar l'expulsió de la seua jugadora. Uns minuts abans del canvi li ha fet una falta a Sheila quan entrava dins de l'àrea que haguera suposat l'expulsió si haguera sigut amonestada.

- Els últims minuts de la primera part han sigut de la Real Societat. En el minut 44 una gran jugada d'Eizaguirre ha sigut remata per Jansen i ha rebutjat Carbonell molt bé, però el rebuig ha anat a Franssi, qui a porta buida, des de fora de l'àrea ha rematat fora. Al Villarreal pareixia faltar-li aire en els últims minuts i la Real ha creat perill en aquests minuts.

- Al descans Albeta ha entrat per Pancha Lara. El Villarreal ha eixit decidit a buscar l'empat i ha xutat 11 vegades en aquesta segona part, la majoria sense perill.

- S'han lesionat Cristina Cubedo i Irene Miguélez i han entrat Y. Giménez i Tere Morató.

- Ens els últims minuts també ha entrat Belén per Llompart.

- El Villarreal ha tingut dues grans oportunitats en la segona part. Un xut llunya de Y. Giménez que ha rebutjat molt bé Nanclares a córner i en el minut 45 de la segona part, Tere Morató ha xutat des de fora de l'àrea, ha rebutjat Nanclares i la pilota ha anat al travesser.

- En el minut 50 de la segona part ha sigut expulsat Francisco Javier Gallardo Rodríguez,  tècnic del Villarreal

- En total, el Villarreal ha llançat 5 xuts entre els 3 pals per 4 la Real. I el total de xuts ha sigut de 16 del Villarreal per 11 de la Real Societat.

- Bon partit del Villarreal femení, però no ha tingut sort en el remat i ara disputarà una final en el camp de l'Sporting Huelva el proper cap de setmana.

- L'àrbitra anota en l'acta que el tècnic expulsat del Villarreal, Francisco Javier Gallardo Rodríguez, s'ha dirigit a elles quan ha acabat el partit, des de la grada i darrere de la zona AA1, en els braços en alt i en els següents termes: vos anireu contentes, quin partit.

2. El Villarreal s'enfronta al Celta en la jornada 32 de la lliga Santander.

1) La fitxa tècnica del partit és la següent:

Villarreal 3-Celta 1

La Ceràmica, 30-4-2023, 16.15 hores. 16123 espectadors. La liga TV.

Villarreal: Reina; Foyth, Mandi, Pau Torres, Alberto Moreno; Parejo, Capoue(Álex Baena, 19' segona part); Chukwueze (Haissem Hassan, 19' segona part), Lo Celso (Terrats, descans), Yeremy (Pedraza, 41' segona part); Jackson (Trigueros, 31' segona part)

Celta: Villar; Vázquez, Nuñez, Aidoo, Galán; de la Torre, Óscar Rodríguez (Gabri Veiga, 18' segona part), Renato Tapia (Fran Beltrán, 18' segona part), Cervi (Miguel Rodríguez, 27' segona part); Larsen (Paciencia, 34' segona part), Seferovic (Iago Aspas, 18' segona part).

Àrbitre: Pablo González Fuertes

Assistents: Alfredo Rodríguez Moreno i Israel Bárcena Rodríguez

Quart àrbitre: Rubén Ruipérez Marín.

VAR: David Medié Jiménez.

Gols.

1-0. Minut 2 primera part. Jackson

2-0. Minut 12 primera part. Jackson

2-1 Minut 29 primera part. Larsen

3-1 Minut 25 segona part. Terrats 

Amonestacions.

Targetes grogues per a Capoue del Villarreal i a Seferovic, Kevin Vázquez, Núñez, Renato Tapia i Carvalhal (entrenador) del Celta.

2) Els entrenadors han dit en roda de premsa:

Quique Setién:

- Sabíem que anava a ser un partit complicat. El Celta és un gran equip amb jugadors de molt nivell.

- Hem començat molt bé, amb un 2-0 i haguera pogut ser un 3-0, però els han marcat i han donat sensació de perill durant molt de temps. Hem aguantat i al final hem marcat.

- Hui hem generat menys que altres dies, hem tingut menys la pilota que altres dies, menys arribades, però hem estat bé en les dos àrees.

- Preferisc no pensar massa en la classificació i pensar en el partit de València. L'objectiu és arribar en l'estat d'ànim alt fins al final i amb opcions d'arribar a Europa. Cada vegada queda menys i tenim confiança, encara que les sensacions no són tan bones com altres vegades.

- El Villarreal treballa tots sabem com treballa la pedrera i això té els fruits en el primer equip. Totes les persones que treballen en el club estaran satisfets i orgullosos per veure com marquen jugadors que venen des de la pedrera.

- Les circumstàncies tenien a Jackson fora del club, però hem guanyat un molt bon jugador i quan va vindre li vam dir que anava a valdre el doble. Ha estat lesionat i ha tingut un procés de millora. És un jugador que amenaça l'esquena i ens dona un plus.

- El Panenka de Parejo és una opció que ha pres i la respectem. És un error com un altre qualsevol, com l'oportunitat de Samu Chukwueze. No passa res per fallar el penal.

- Gerard està entrenant molt bé i donant dades molt interessants. No sé dir-te si estarà per a València. No volem que li passe el que li ha passat i volem que quan torne siga per quedar-se. És possible que vaja convocat el dimecres.

- El partit contra el València serà com tots els partits quan arriba el final del campionat. Tots es juguen alguna cosa. Nosaltres volem els tres punts per acostar-nos a l'objectiu. Són partits complicats i importants.

Carvalho.

- Estic orgullós dels jugadors en un partit molt difícil perquè el Villarreal ha marcat en la primera arribada i poc després ens han marcat en una trancisió. Els hem mirat als ulls des del principi. Després del 2-1 hem tingut 2 oportunitats per empatar abans del descans i algunes després del descans.

- No parle de l'arbitratge, però hi ha situacions a analitzar que han perjudicat al Celta.

- Tota la gent pensa que era targeta a Caopoue (la que suposava l'expulsió) excepte l'àrbitre. El partit ha de ser analitzat per les persones que entenen de futbol i arbitratge. Jo tinc la meua opinió sobre l'àrbitre, però me la guarde per a mi.

- Tenim indicadors fisiològics dels jugadors, hem parlat amb els metges i hem fet rotacions, però he vist molt bé a l'equip. Haguérem pogut arribar al descans 2-2.

- Felicitats al Villarreal. Té un gran equip i un gran entrenador.

- No he fet cap canvi pensant en el Getafe. Hem jugat un 1-4-4-2 en dos davanters. Pocs equps en Espanya juguen amb dos davanters.

- Anem a pensar en el partit del Getafe.

3) El Villarreal femení B ha perdut en el camp del Fundació Cornellà per 3-2. Al descans, el Villarreal B guanyava 1-2 després de remuntar el gol inicial de l'equip local. El gols del Villarreal han sigut obra de Carla Robles i Maria Garcia.


Comentaris

Entrades populars