11 noms propis en la setmana de l'Univers groguet (3-4 al 9-4-2023)

1. Lo Celso

Va jugar de fals nou en el Bernabéu, com en alguns partits de la temporada passada, i va ser un encert perquè baixant al centre del camp es va associar molt bé amb Álex Baena, Parejo, Terrats (després Trigueros) o Chukwueze per crear superioritats. Cada vegada té més ritme i juga millor. Va donar l'assistència del primer gol.

2. Álex Baena

En els últims temps havia baixat un poc respecte al seu nivell de la primera part de la temporada, fet que és normal. En el Bernabéu va tornar a recuperar la seua millor versió, associant-se molt amb els companys i va participar en els tres gols del Villarreal, donant una assistència en el tercer gol, encara que tot el mèrit de la jugada és de Chukwueze. En el primer gol li va fer la passada a Lo Celso prèvia al gol. En el segon gol va fer una bona obertura perquè Chukwueze per a que aquest centrara a l'àrea.

3. Quique Setién

Ara mateix porta una mitjana de punts per partit en lliga major que la d'Emery en la temporada 2022-23. Va fer un plantejament molt seu, jugant-li al Real Madrid de tu a tu en el Bernabéu, però sense equilibri defensiu. Va concedir molt en defensa, però en atac l'equip va combinar de manera fantàstica i va crear bones oportunitats de gol. Cal atribuir-li part de l'extraordinari moment de Chukwueze per la confiança que li ha donat.

4. Liberman Torres

L'absència de Del Moral per sanció va fer possible la segona titularitat de Liberman Torres en el Villlarreal B i el jugador equatorià va estar molt malament. Pareixia un jugador en pretemporada, sense ritme, perdent la posició i la pilota de manera molt fàcil. Al descans va ser substituït i fa la impressió que serà difícil que continue la temporada vinent en la disciplina del Villarreal.

5. Carreira

Ja feia setmana que mereixia aparéixer en aquesta secció. Va jugar la primera part en el centre del camp per la dreta, amb un 1-4-4-2. En la segona part, el jugador gallec va ser un lateral llarg, en el 1-3-4-1-2 que va ordenar Álvarez. Va marcar un gol i va crear perill per la seua banda dreta. És un jugador que ha anat creixent al llarg de la temporada. Va començar com a suplent de Leal i ara juga sempre, siga de lateral dret o d'interior dret.

6. Miguel Álvarez

El Villarreal B va oferir una imatge nefasta en la segona part i ell va prendre decisions molt encertades en el descans. Va fer tres canvis i l'equip va passar a jugar un 1-3-4-1-2, amb Carreira i Dani Tasende obrint el camp per les bandes, amb dos jugadors en el mig del camp de molta qualitat com Geralnik i Pacheco i amb Lozano de mitja punta, La imatge de l'equip va millorar molt, encara que va acabar perdent, Haguera pogut empatar amb una oportunitat de Forés. Miguel Álvarez va tornar a mostrar una molt bona presa de decisons des de la banqueta.

7. Facundo Viveros

El Villarreal C va perdre en Silla per 1-0, però malgrat la derrota, la crònica de golsmedia destaca al mitja punta argentí que fa poques setmanes que està en la plantilla del segon filial del Villarreal. Un jugador amb molta habilitat i que apareix per segona vegada en aquesta secció.

8. Vera Rico

En Pasqua són tradicionals els trofeus del futbol formatiu i sense competició aquesta setmana, el femení B del Villarreal va jugar la Swit Cup en la població catalana de Sant Quirze del Vallès. El Villarreal va arribar a semifinals i en 1/4 de finals li va guanyar al Barcelona C amb un gol de Vera Rico. La jugadora de Benicàssim està en la dinàmica del primer equip i serà peça fonamental en el futur del Villarreal.

9. Christian Ferreres

Es va parlar molt en el seu dia d'aquest jugador perquè l'Sporting li va reclamar una indemnització pel seu pas a la pedrera del Villarreal i els jutjats van condemnar al Villarreala pagar 300000 euros. En Vila-real, aquest jugador nascut el 2004 segueix amb la seua progressió i va marcar els dos primers gols del Villarreal juvenil en la victòria 5-0 davant el Cartagena.

10. Luis Quintero

Un jugador fantàstic, amb molta qualitat. El colombià del juvenil del Villarreal va marcar el 3-0 i el 4-0 en la victòria del Villarreal juvenil per 5-0 davant el Cartagena.

11. Joel

El davanter del juvenil del Roda, nascut el 2005, apareix molt en aquesta secció, però és que no para de marcar. Aquesta jornada li va marcar dos gols a l'Albacete, els dos primers del partit. Llàstima que l'Albacete va acabar empatant 2-2. Joel porta nou gols en les últimes nou jornades i deu en tota la temporada. Està en un moment magnífic.

Foto de Christian Ferreres de la web del Villarreal CF.