29-4-2023

 1. El repàs a la premsa del dia deixa el següent.

- Edu Chova explica en El Mundo que la lesió de Morales té un període de recuperació d'entre 4 i 6 setmanes i que podria suposar el seu adéu a la temporada. Víctor Franch explica el mateix en Marca i l'As també publica la mateixa notícia, sense signar en l'edició de paper.

- Ismael Mateu publica un reportatge en Mediterráneo al voltant de les 9 remuntades que ha fet el Villarreal aquesta temporada. Amb Emery el Villarreal va remuntar 3 partits (1 de lliga) i amb Setién, el Villarreal ha remuntat 6 partits (4 en lliga i 2 en copa).

- J. Conde escriu en El Faro de Vigo que Paciencia, Serefovic i Larsen s'intercanvien la titularitat en la punta del Celta en els últims. Seferovic ha sigut titular 8 vegades, Larsen 3 i Paciencia 1, encara que aquest últim va ser titular en l'últim partit davant l'Elx.

El mateix periodista diu que pot ser que Carvalhal rote el seu equip davant el Villarreal, perquè el Celta juga 4 partits de lliga en 12 dies. De moment, en els dos primers només Renato Tapia, Iván Vilar, Iago Aspas i Fran Beltrán han jugat tots els minuts. En els dos primers partits del cicle, Carvalhal ha utilitzat 21 jugadors.

- La Voz de Galicia indica que en 8 de les 10 victòries del Celta ha deixat la seua porteria a zero. I també que el Celta no ha remuntat cap partit en lliga, però si ha empatat 5 en què va començant perdent, entre ells, el partit en Vigo davant el Villarreal.

Aquest diari també publica que Carvalhal compleix va complir una volta en lliga davant l'Elx i que seria el 8é classificat si haguera començat la lliga quan ell va agafar l'equip. Entre els equips que ho han fet millor està el Villarreal de Setién. El Celta ha sumat 28 punts amb Carvalhal i el Villarreal de Setién ha fet 32 punts.

2. El Villarreal Juvenil li guanya 2-0 a l'Hércules i arribarà a l'última jornada amb opcions de ser campió del seu grup. El primer gol del partit l'ha marcat Linares en el minut 41 de la segona part i el definitiu 2-0 l'ha marcat Requena en el minut 50 de la segona part en finalitzar un contracop. S'ha notat la tensió del partit i la importància de la victòria. Al Villarreal li ha costat molt fluir el futbol. 

Linares ha marcat en un tir des de fora de l'àrea. Ha agafat la pilota en la vora de l'àrea en la part esquerra, s'ha obert un espai i ha rematat ras. El porter de l'Hércules haguera pogut fer més, però no ha aturat la pilota. Luis Quintero ha donat l'assistència del primer gol.

El segon gol ha sigut a partir d'un contracop molt ben portat per Unax del Cura, que li l'ha passat a Marcos Moreno, qui ha rematat i ha aturat el partit. La pilota ha anat a Unax, qui li l'ha passada a Requena, qui sol, a porta buida, ha marcat el definitiu 2-0.

3. La prèvia històrica contra el Celta és la següent:

- Villarreal i Celta han jugat 35 partits oficials, 33 d'ells corresponent al campionat de lliga de primera divisió i 2 a la Copa. Van jugar la temporada 2010-11, quan el Villarreal estava en primera divisió i el Celta en segona i es va classificar l'equip de Vigo.Ací està el nombre de victòries, empats i derrotes en aquests partits.

 El Villarreal ha guanyat 13 partits en total, han empatat 8 i ha perdut 14. Ha marcat 53 gols i ha rebut 44.

En primera divisió, el Villarreal ha guanyat 13 partits, ha empatat 7 i ha perdut 13. Ha marcat 52 gols i ha encaixat 42.

- En Vila-real, Villarreal i celta han jugat 17 vegades. En total, el Villarreal ha guanyat 8 vegades, ha empatat 2 i ha perdut 7. En lliga ha gaunyat 8 vegades, ha empatat 2 i ha perdut 6 vegades, marcant el Villarreal 34 gols i encaixant 21.

La temporada passada, el Villarreal va guanyar 1-0 davant el Celta, amb un gol de Parejo i va trencar un ratxa de 3 partits sense guanyar de local, perquè el Villarreal havia perdut davant el Celta les tres temporades anteriors.

Els millors resultats del Villarreal davant el Celta són dues victòries 5-0, en la temporada 2002-03 i en la 2016-17.

- La millor ratxa del Villarreal-Celta, considerant partits de local i visitant, és de 5 partits sense perdre. Un empat i quatre victòries consecutives, entre la segona volta de la temporada 2015-16 i la temporada 2017-18.

- La millor ratxa del Celta contra el Villarreal , considerant partits de local i visitant és de 5 partits sense perdre, 3 guanyats i dos empatats. Va ser en les temporades 2003-04, 2005-06 i la primera volta de la 2006-07. En la temporada 2004-05, el Celta va jugar en segona divisió.

- La millor ratxa del Villarreal en victòries, de local, és de 3 partits seguits guanyats en casa, entre les temporades 2000-01 i 2002-03.

- La millor ratxa del Villarreal sense perdre va ser de 5 partits, en les 5 primeres visites oficials del Celta a El Madrigal.

- La millor ratxa del Celta en victòries en El Madrigal són 3 seguides en les temporades 2018-19, 2019-20, 2020-21.

- El màxim golejador del Villarreal en els enfrontaments davant del Celta és Bacca que va marcar 5 gols en 2 partits (el hat-trick més ràpid del Villarreal en primera el dia 28-4-2018) i un doblet que no valdre per a res el 24-11-2019, el partit que va suposar el cesse de Calleja.

- En total, 35 jugadors del Villarreal li han marcat al Celta en partit oficial. Tots en lliga, excepte Rossi que ho va fer en Copa. Dels que poden augmentar el nombre de gols dir que Gerard Moreno li ha marcat 4 gols (2 de local i 2 de visitant), Parejo 2  (1 de local i 1 de visitant), Trigueros 1 (de local), Pedraza 1 (de local), Chukwueze 1 (de local),Alberto Moreno 1 (de local) i Fer Niño 1( de visitant).

- Moi Gómez va marcar els dos gols consecutius més ràpids del Villarreal en primera davant del Celta. Va ser en Balaídos, el 5-10-2014. Va marcar el 0-1 i el 0-2 amb només 72 segons de diferència.

- Els màxims golejadors del Celta contra el Villarreal són Baiano i Iago Aspas amb 4 gols.

- Només 2 jugadors del Villarreal han sigut expulsats contra el Celta.  Són Berruet i Bailly. Això sí, a Berruet el van expulsar dues vegades, una de manera molt injusta per una simulació de Jesuli.

- Quatre jugadors del Celta han sigut expulsats contra el Villarreal. Són Luccin, Mido, Fontás i Sergi Gómez.

- Només una remuntada del Villarreal contra el Celta. Va ser en la temporada 2001-02, quan amb 10 jugadors va remuntar un partit clau per a la salvació. Dos gols de Víctor amb una reaparició estel·lar de Martín Palermo després de la seua lesió en el camp del Llevant.
 
4. Quique Setién diu el següent en la roda de premsa prèvia al partit.
 
- Quan guanyes i ho acompanyes amb un bon partit i bones sensacions és positiu per afrontar el futur. Això ens reforça a tots.
 
-  Capoue està en un bon moment després d'estar aturar un mes. És important aprofitar als jugadors quan estan així, però venen tres partits en poc de temps i a veure com arribem. Valorarem a veure com estan els jugadors per fer l'equip més competitiu.

- El Celta és un bon equip, amb bons jugadors i mecanismes. És un equip amb molt recorregut i qualitat. Tenen molts jugadors a banda d'Aspas, que és un jugador que m'encanta. És un equip competitiu que esperava que estiguera un poc més amunt perquè en l'equip que ens va generar molt ens va comprometre molt i ens va generar molt. És un equip que de res te trauen gol. Destaquen els seus davanters. Sceferovic, Aspas, Larsen, Paciencia,Gabri, Beltran, que és el jugador que més corre de tota la categoria. Tenen un gran entrenador i és un partit que ens va a costar.

- Albiol veurem quan arribe com està. Ahir va entrenar i estava bé. Després de l'entrenament ho valorarem.

- Jackson va fer un gran partit contra l'Espanyol. Va estar bé, però per moments estava ansiós. És un jugador amb un potencial enorme.

- No és un tema d'ansietat el que ens fa fallar les situaciones. Jackson vol fer-lo a vegades molt ràpid i a vegades s'equivoca. Està en un procés. És jove i a poc a poc anirà prenent millors decisions.

- A Chukwueze se li van fer proves. No té un dolor important, però cal veure si fa l'entrenament complet i com arriba.

- Gerard Moreno evoluciona molt bé. Està entrenant molt bé, molt fort i la perspectiva és positiva. En breu estarà al millor nivell.

- Contra l'Espanyol vaig veure bé als jugadors i no vaig veure convenient introduir canvis. En el partit de demà segons com observe als jugadors prendre decisions per introduir canvis.

- L'afició va ajudar molt contra l'Espanyol i això ens agrada perquè ens reforça i ens ajuda en moments importants. Sense dubte, ho tornaran a fer. Ara necessitem de tot i de tots per seguir on estem o estar més amunt. La suma de tot ajuda molt.

- Si vols ser quart vas a dependre de la Real perquè et porta uns quants punts i si vols mantindre't fins el final has de sumar com ells i esperar a que s'equivoquen. Nosaltres hem de seguir en la línia del partit davant l'Espanyol. Cal guanyar demà i després ja pensarem en la resta.
 

5. La pàgina web One Football dona algunes dades del partit.

- El Villarreal només ha perdut 1 dels últims 6 partits contra el Celta. Va ser un 2-4 en maig de 2021.

- El Celta ha perdut 4 de les seues últimes 5 visites a la Comunitat Valenciana i en 4 d'aquests partits no ha marcat.

- El Villarreal ha tret 19 punts en els últims 8 partits. Abans d'això, va necessitar 15 partits per fer aquests 19 punts.

- El Celta ha guanyat l'últim partit de lliga davant l'Elx i en els últims 5, a abanda d'aquesta victòria ha empatat 2 i ha perdut 2. Està molt millor fora de casa, on només ha perdut 1 dels últims 6 partits, en camp del Real Madrid.

- Els últims 3 gols del Celta han sigut ha partit del minut 89, encara que només ha aconseguit 5 gols en tota la lliga en aquesta part dels partits.

- El Celta és l'equip al que més gols li ha marcat Parejo, 8 gols en 18 partits.

- Iago Aspas li ha fet 2 doblets al Villarreal, els dos en 2019.

- Quique Setién ha jugat 9 partits contra el Celta, amb 3 victòries, 4 empats i dos derrotes. És el segon equip amb que té un major percentatge d'empats, un 44,4%, només superat per l'Alabés, un 57,1%.

6. El Roda ha perdut contra l'Atzeneta en el partit d'anada de la primera eliminatòria de promoció a la 2RFEF. El resultat ha sigut 0-2 i al descans el resultat era aquest.

7. El Roda juvenil ha guanyat 1-3 en camp de l'UCAM Múrcia en partit de la jornada 29 de la divisió d'honor juvenil. Els gols els han marcat Pau Cabanes, Celso i Isma.

8. La prèvia del Villarreal-Real Societat femení és la següent.

- El Villarreal i la Real Societat s'han enfrontat 4 vegades, amb 4 derrotes, 3 en lliga i 1 en copa.

- En la temporada 2021-22, en lliga, el Villarreal va perdre 4-0 de visitant i 1-4 de local. En copa va perdre per 1-2.

- En la temporada 2022-23, en lliga, el Villarreal va perdre 2-0 en camp de la Real Societat.

- En total, el Villarreal ha marcat 2 gols contra la Real Societat i ha rebut 12.

- Sheila és l'autora dels dos gols del Villarreal davant la Real Societat.

- La Real Societat porta 35 punts i el Villarreal 20. 

- En els últims 5 partits, el Villarreal ha empatat 2 i ha perdut 3. Per la seua banda, la Real Societat ha guanyat 2, ha empatat 2 i ha perdut 1.

- El Villarreal, de local, és en 2n pitjor equip de la competició amb només 8 punts (2 victòries, 2 empats i 9 derrotes. Ha marcat 10 gols i ha encaixat 38. És l'equip que més gols ha encaixat de local.

- La Real Societat ha aconseguit 14 punts fora de casa, amb 3 victòries, 5 empats i 5 derrotes. Ha marcat 21 gols i ha encaixat 22.

- Passe el que passe demà, el Villarreal no caurà a llocs de descens, perquè l'Alhama ha empatat en casa davant el Sevilla i l'Alabés ha perdut fora. Després del partit de demà quedaran tres jornades i només un partit de local, contra l'Atleti de Madrid.

 
 

Comentaris

Entrades populars