14 noms propis en la setmana de l'Univers groguet (10-4 al 16-4-2023)

1. Kiko Femenia

Va ser titular per la sanció de Foyth i no va estar massa afortunat. Es va projectar bé en atac, però va deixar desprotegida la seua banda en el segon gol del Valladolid. Tampoc va ajudar que ni Lo Celso, en jugador del centre del camp per la dreta, ni Chukwueze recuperaren la seua posició. El Valladolid va marcar de manera massa fàcil. Va ser substituït per Albiol amb 1-2 en el marcador.

2. Reina

Va rebre dos gols, però la seua actuació va ser bona. Segons el proveïdor de dades OPTA, el Valladolid va tindre cinc oportunitats de gol clares i un xGOT de 2,86, i per això es pot dir que Reina va evitar algun gol més del Valladolid.

3. Chukwueze

Va estar molt bé en accions individuals, però el Valladolid, conscient del seu potencial li va posar molta vigilància i sempre tenia dos o tres jugadors damunt. On no va estar tan bé va ser de cara al gol. Va llançar una pilota al pal i va tindre l'oportunitat més clara del partit. Després de regatejar al porter va llançar, amb la seua cama dreta, fora.

4. Capoue

Va tornar a jugar després d'unes setmanes d'absència per sanció. Va eixir en la segona part, marcant el gol del Villarreal, amb un xut fort amb la cama esquerra des de fora de l'àrea, en una errada del porter del Valladolid, Jordi Masip. A dos jugadors del Getafe els van traure targetes grogues per faltes sobre Capoue. El seu lloc va ser d'interior per l'esquerra.

5. Sheila Guijarro

Va marcar el gol del femení en camp del Llevant, Era el momentani empat a un gol, encara que l'equip va acabar perdent 3-1. Sehila va demostrar que coneix l'ofici de davantera en el gol. Va fer una molt bona obertura a Pancho Lara, qui va centrar al segon pal, on va aparéixer Nerea Pérez, qui lva assistir de cap a Sheila. Davant de la portera la va afussellar amb la cama dreta. Cal destacar que amb 0-0 en el marcador quasi inagura el marcador amb un extraordinari remat de cap a una centrada de Kanteh que va aturar molt bé la portera del Llevant.

6. Clara Capdevila

Amb només disset anys ha debutat en primera divisió. Va substituir a Nerea Pérez quan faltaven pocs minuts per acabar el partit. El marcador era el definitiu 3-1. No va intervenir massa en el joc, però cal destacar la trajectòria meteòrica de la jugadora nascuda a Vila-real, qui va començar jugant a tenis i va començar a jugar a futbol prou tard, però el seu bon treball ha fet que debute en la primera divisió.

7. Luis Quintero

L'extraordinari jugador colombià ha sigut convocat per la seua selecció sub 20 i tot fa indicar que jugarà el mundial de la categoria. A més, va marcar el primer gol de la victòria del Villarreal en el camp del Llevant.

8. Daniel Requena

No és la primera vegada que apareix en aquesta secció. Ja ha jugat en el Villarreal C demostrant el seu nivell. Aquesta setmana, el jugador del centre del camp va ser l'autor del gol del juvenil que va suposar la victòria en el camp del Llevant. El gol es va marcar en l'últim minut de partit i encara dona opcions de ser campió a l'equip, encara que serà difícil, perquè el Villarreal és tercer, quan queden tres jornades, a cinc punts del líder, el València.

9. Lucia Romero

La talentosa migcampista de les Alqueries ha marcat el primer gol en la victòria del Villarreal B en el camp de la Fontsanta Fatjó. Va convocada de manera habitual en el primer equip i destaca molt en el segon.

10. Vera Rico

Torna a repetir en aquesta secció. Aquesta setmana ha marcat el 0-2 definitiu del filial del Villarreal en el camp de la Fontsanta Fatjó. El Villarreal és quart classificat i en les últimes cinc jornades porta tres victòries i dos empats. A més, porta tres  jornades consecutives sense encaixar gol.

11. Marcos Sánchez

El lateral dret del Villarreal C, que ja ha debutat en el primer equip en partit amistós, ha fet una jugada impressionant per la banda dreta combinant amb Richard Franco i li ha donat una assistència a Facundo perquè el jugador argentí marcara a porta buida el primer gol del partit davant l'Acero.

12. Pablo Íñiguez

Tornava a la titularitat després de dos partits de titularitat d'Abraham, encara que la setmana passada va jugar la segona part i fa dos va estar lesionat. Ha estat molt poc de temps en el camp perquè en el minut nou de la primera part ha patit una lesió muscular i ha sigut substituït per Abraham.

13. Íker Álvarez

No ha tingut massa feina en la primera part, però en el minut quaranta-i-cinc ha encaixat un gol des de molt lluny. Un xut del davanter Karrikaburu l'ha sorprés en una jugada on haguera pogut fer molt més. Als deu minuts de la segona part ha fet una aturada molt de mèrit en un mà a mà davant Narváez. Al final, derrota del Villarreal per 1-0 en Butarque.

14. Ontiveros

En el temps de descompte ha fet una jugada genial, ha agafat la pilota en el centre del camp per l'esquerra, s'ha desfet de dos rivals i ha xutat des de fora de l'àrea, el porter ha desviat la pilota que ha anat al travesser. Ha sigut la millor oportunitat del Villarreal B en un partit on ha estat molt desencertat en la fase ofensiva. Ontiveros ha eixit en el minut trenta-i-tres de la segona part en substitució de Lozano.