Partits on al Villarreal li van remuntar dos gols

A continuació estan els partits on el Villarreal va patir remuntades, en primera divisió, quan anava amb 2 gols d'avantatge.

Atlético Madrid 3-Villarreal 2 (2008-09)

El Villarreal jugava en camp del At. Madrid en la jornada 27 del campionat de lliga. L'equip groguet arribava 4t classificat, en posició de Champions, 5 punts per davant del At. Madrid, qui era el 7è classificat, a 5 punts del Villarreal. A més, el Villarreal venia d'una victòria història en Grècia en Champions contra el Panathinaikos, on va guanyar 1-2 i es va classificar per 1/4 de final de la Champions.

Pellegrini va introduir moltes rotacions en l'equip. El partit va començar bé perquè als 2 minuts, Diego López li va aturar un penal a Forlán. El At. Madrid atacava molt, però el Villarreal es va avançar en el marcador amb gol Matías Fernández als 19 minuts. Amb aquest resultat s'arribaria al descans. En la segona part, Cani, després d'una extraordinària jugada amb Rossi, posaria el 0-2 en el marcador als 7 minuts, però 1 minut després Agüero retallava distàncies. Quan el partit quasi acabava, en el minut 36 de la segona part Forlán va posar l'empat a 2 i 2 minuts després va ser Antonio López qui posaria el 3-2.

S'ha de destacar que aquest partit seria el primer de Mario Gaspar amb el Villarreal.

El Villarreal va acabar la lliga en 5a posició, a 2 punts del At. Madrid que va acabar en zona Champions. La llàstima és que tant en el partit de la primera volta, com en el de la segona, el Villarreal va desaprofitar un avantatge de dos gols. El Villarreal, en la primera volta perdia 0-2, va aconseguir posar-se 4-2 i el partit va acabar 4-4.

El Villarreal amb la 5a posició es classificaria per jugar l'Europa League.

Villarreal 2-Barcelona 3 (2013-14)

El Villarreal rebia al Barcelona en un partit de la jornada 35 del campionat de lliga. El Villarreal estava classificat en la posició 7 de la taula, que donava lloc a competicions europees, i estava 8 punts per davant del 8è classificat, el València.

Cani al final de la primera part i Trigueros al minut 9 de la segona van posar davant al Villarrreal, però 2 gols en pròpia porta li van donar l'empat a el Barcelona. Gabriel Paulista primera i Musacchio després es van marcar en la seua porteria i van empatar el partit. Finalment seria Messi, amb un gol a falta de 8 minuts per acabar el partit, qui li donaria la victòria al Barcelona.

Finalment, el Villarreal quedaria en el lloc 6 de la classificació i aconseguiria la classificació per a l'Europa League.

Villarreal 2-Real Madrid 3 (2016-17)

Després de 23 jornades, el Villarreal estava en la posició 6 amb 39 punts. En la jornada 24 rebia en casa al Real Madrid.
El Villarreal va jugar una molt bona primera part, però el marcador anava 0-0. En l'inici de la segona part, el Villarreal va aconseguir marcar 2 vegades. Primer va ser Trigueros i després Bakambu. El Villarreal guanyava 2-0, però el Madrid va reaccionar i de la mà de Isco, que va eixir amb el 2-0 en contra, va començar a dominar clarament el partit. Primer seria Bale qui marcaria el 2-1. I aleshores va arribar la jugada més polèmica del partit. Una pilota va anar rebotada a la mà de Bruno dins de l'àrea i l'àrbitre va xiular penal. L'acció va ser molt protestada i va suposar el 2-2, obra de Cristiano Ronaldo. Finalment Morata marcaria el 2-3.

El Villarreal es va queixar molt de l'actuació arbitral per l'actuació de Gil Manzano, qui com va declarar Roig, va eixir de El Madrigal amb unes borses amb regals del Real Madrid.

Al final de temporada, el Villarreal acabaria en el lloc 5 amb 67 punts, a 5 punts del 4t classificat. El Villarreal aconseguia classificar-se per l'Europa League.

Villarreal 2-Sevilla 3 (2017-18)

En la jornada 13 de lliga, el Villarreal rebia al Sevilla. El Villarreal era el 6è classificat, 1 punt per darrere del Sevilla, que era 5è i 2 punts per darrere del At. Madrid que era 4t. Des de l'arribada de Calleja com entrenador, el Villarreal havia millorat molt i estava jugant molt bé.

En la primera part, el Villarreal va jugar molt bé i va acabar guanyant-lo per 1-0 amb gol del Bakambu. Al minut 48 es va produir la clau del partit. Calleja va canviar a Ramiro Guerra per Rodrigo, qui va abandonar el terreny de joc per problemes gastrointestinals. Sense ell, el Villarreal va perdre el centre del camp, i encara que Bacca va marcar el 2-0, el Sevilla remuntaria amb gols de Lenglet, Franco Vázquez i Banega.

El Villarreal jugava en rombe en el centre del camp. Davant del Sevilla, Rodrigo era el vèrtex defensiu, Trigueros i Soriano eren els organitzadors, amb Fornals de mitja punta. Aquell dia es va veure que sense Rodrigo seria difícil que el Villarreal poguera jugar d'aquella manera que tants bons resultats estava donant. Ramiro Guerra era un jugador que ho estava fent bé en el Villarreal B a principis de temporada en aquesta posició, però fer-ho en el primer nivell era molt diferent.

El Villarreal va quedar en la posició 5 de lliga amb 61 punts i es va classificar per l'Europa League. El València, que va quedar 4t i es va classificar per Champions, li va traure 12 punts al Villarreal.

Celta 3-Villarreal 2 (2018-19)

En la jornada 29 de la temporada 2018-19, el Villarreal visitava Balaídos en una confrontació directa per evitar el descens. El Celta era el primer equip que estava en descens i el Villarreal  anava 4 punts per davant d'ell i estava només un lloc per davant dels gallecs en la classificació.

El partit coinicidia amb el dia de la Reconquesta de Vigo, la data on es va expulsar als francesos de la ciutat gallega. El Celta va fer una campanya relacionada amb la reconquesta per omplir Balaídos i des de més d'una setmana abans del partit no hi havia entrades. S'ha de destacar que el cap de setmana anterior al partit, que es va jugar en dissabte, no va hi haure lliga i això va permetre al Celta promocionar molt la importància d'aquest partit. A més, el Celta recuperava a Iago Aspas, el seu millor jugador que venia d'una lesió. Quan aquest jugador es va lesionar el Celta estava classificat en la posició 9 i la seua absència va ser clau en el mal funcionament de l'equip gallec.

El partit va començar molt bé, el Villarreal amb gols d'Ekambi i Pedraza anava 0-2 als 15 minuts i va tindre una primera part molt còmoda on haguera pogut marcar algun gol més. Al descans el Villarreal li portava 7 punts d'avantatge al Celta en la classificació.

Als 5 minuts de la segona part, Mario va fer una falta fora de l'àrea i Iago Aspas va marcar de falta directa. Era el 1-2. El Villarreal es va vindre a baix, el Celta va pressionar cada vegada més i va empatar el partit amb gol de Maxi López. Quan quedaven 5 minuts, Víctor Ruíz va cometre un penal per falta a un jugador del Celta. Iago Aspas, l'heroi gallec, va marcar el 3-2.

Una desastrosa segona part van situar al Celta a un punt del Villarreal i amb diferència de gols per a l'equip gallec perquè va guanyar en Vila-real per 2-3.