Valoració del Villarreal-Osasuna (26-11-2023)

Toni Pitarch i Néstor Meseguer fan la valoració del partit entre el Villarreal i Osasuna. Néstor ho fa amb un àudio i Toni amb un text.

La valoració de Toni és la següent:

La Marcelinina és vitamina? Pot ser que sí... Està clar que la majoria d’aficionats no som metges, ni biòlegs, ni psicòlegs, però la mateixa unanimitat que l’arribada de Marcelino ha impactat en l’afició com a sinònim de reversió d’una situació esportiva complicada ha sigut el detonant que ha canviat la mentalitat d’un vestuari derrotat per les circumstàncies adverses en un equip sufridor, però guanyador, com ja demostraren dimecres en Copa del Rei contra un corretjós Zamora. Primera part discreta i equilibrada, sense massa ocasions de gol en cap de les dues porteries, però 2a part de menys a més on el hattrick d’un gran Comandante Morales (que ja va donar símptomes de resurrecció en Copa) ens ha portat fins el 2-0 i, després del 2-1 de Catena, el 3-1 per tancar el partit al minut 80 de joc. Pot ser Marcelino no tinga de nom “Salvador” ni de cognom “Milagros”, però ara mateix tots els groguets (afició, jugadors i directiva) mengem de la seua mà per aspirar als objectius europeus de “tota la vida”. Amb Marcelí anem a retrobar el camí, però açò no ha fet més que començar: Vila-real es marcelinista més que mai! Endavant!