Valoració del partit Chiclana-Villarreal (2-11-2023)

Toni Pitarch i Néstor Meseguer fan la valoració del partit entre el Chiclana i el Villarreal. Néstor ho fa amb un àudio i Toni amb un text.

La valoració de Néstor és la següent:

La valoració de Toni és la següent:

Discret entrenament en Chiclana on Manu Trigueros ha demostrat ser el millor de tots i no només pels 3 gols anotats. El rival ha sigut un equip incòmode i, fins i tot, cotxinot fins el 0-3 quan han deixat a Comesaña amb els nassos xorrant sang i a Illias Akomach li han pegat una puntada al coll quan estava plegat a terra (això li ho fa Baena a un del Madrid i li cauen 5 anys de presó). Els grocs mai han fet un joc brillant i darrere continuen complicant-se la vida, encara que Reina ha fet més de lliure que de porter. La segona part els rivals han baixat la intensitat i, quan pareixia que tot acabaria amb el 0-3 de la 1a, Trigueros ha transformat un penal provocat pel jove Collado (0-4) i, a continuació, Alex Baena ha tancat el marcador. Molt bé també Terrats, els xiquets del B, pero falta contundència darrere, Comesaña s’ha d’implicar més, Morales continua amb la pòlvora mullada i Ben Brerenton ens ha obsequiat amb una exhibició de fores de joc (🤦🏻‍♂️). S’han fet els deures amb un aprovat i ara a per l’Athletic de Bilbao on la responsabilitat queda per als que hui han descansat. Bona nit!