Valoració del partit Maccabi Haifa-Villarreal (9-11-2023)

Toni Pitarch i Néstor Meseguer fan la valoració del partit entre el Maccabi Haifa i el Villarreal. Néstor ho fa amb un àudio i Toni amb un text.

La valoració de Néstor és la següent:

La valoració de Toni és la següent:

80 MINUTS DE RELAX NERVIÓS I 10 DE REMUNTADA (1-2).-
Un altre partit per a oblidar dels grocs que s’han deixat marcar un gol en la primera arribada dels jueus (1-0) amb gol de Seck al minut 30. I això que Maccabi Haifa porta un mes sense jugar ni entrenar per la maleïda guerra.
Després més despropòsits: un penal que erra Sorloth, el porter no estava damunt la línia de gol i Trigueros torna a fallar.
La segona part ha seguit la desídia dels grocs que seguien donant ocasions en defensa i marrant les poques ocasions que generaven davant. Als darrers minuts, el canvis de Pacheta han donat resultat amb gol d’Àlex Baena al 82 i Sorloth al 87. 3 punts d’or per aspirar a seguir en l’Europa League i Marcelino que, diguen el que diguen oficialment, haurà pres apunts de cara al dilluns que ve…
Bona nit i, siga amb panxeta o amb pa i vi, a vore si retrobem prompte el camí.