Partits en La Ceràmica a les 14 hores

El Villarreal juga contra l'Osasuna el diumenge 26-11-2023 a les 14 hores. Si és un horari que agrada poc a molts aficionats no hi ha un dia que puga perjudicar més a molts aficionats i a la restauració local perquè el diumenge de Santa Caterina passa per ser el dia que més gent dina en restaurants locals aprofitant la fira i aquest any les reserves no anaven com altres anys tal com va publicar el diari Castellón al dia.

És el partit número vuit que es juga en La Ceràmica des que es van començar a disputar partits a les 14 hores en la temporada 2019-20. Set d'aquests partits s'han disputat en dissabte i un en diumenge.  El primer va ser davant l'Athletic de Bilbao, el 3-11-2019, en un partit que va quedar 0-0. Dos d'aquests partits es van jugar sense públic per la pandèmia i el partit més destacat va ser una victòria 5-1 davant l'Espanyol, el 27-2-2021, quan Yeremy Pino va marcar quatre gols. L'últim precedent va ser aquesta temporada davant Las Palmas, partit on el Villarreal va perdre 1-2.

En total, en els set precedents a les dos de la vesprada, el Villarreal ha guanyat quatre partits, ha empatat un i n'ha perdut dos. Serà la vegada on el Villarreal arriba pitjor classificat a un partit disputat a aquesta hora, perquè al finalitzar l'anterior jornada ocupava el lloc 14 de la classificació.

Serà el partit número deu del Villarreal en casa un diumenge de Santa Caterina només comptant els partits del Villarreal en primera divisió. Dels nou precedents anteriors, el Villarreal ha guanyat quatre partits, ha empatat dos i n'ha perdut tres.

Pel que fa als horaris, quatre partits es van jugar a les 17 hores, un les 20.30 hores, dos a les 20.45 hores, un a les 21 hores i un a les 12 hores.

L'última victòria del Villarreal en Santa Caterina va ser en 2018, davant el Betis, un partit molt important perquè el Villarreal arribava en la posició 16 i necessitava guanyar.