Valoració de l'Atlètic Madrid-Villarreal (12-11-2023)

Toni Pitarch i Néstor Meseguer fan la valoració del partit entre el Maccabi Haifa i el Villarreal. Néstor ho fa amb un àudio i Toni amb un text.

La valoració de Néstor és la següent:


La valoració de Toni és la següent:

La TENAcitat defensiva ha durat 80’.-

El Villarreal CF ha eixit llançat al Wanda Metropolità com si l’esperit de Marcelino s’hagués avançat per hores. Un míssil de Sorloth rebutjat per Oblak, ha servit per a que Gerard Moreno avançara el grocs al marcador (20’). Però després d’estar a punt de fer el segon, s’ha lesionat Sorloth (35’) i l’equip s’ha dedicat a defensar el resultat fins passat el minut 45’ quan una pilota centrada pels matalassers, des de la banda esquerra, s’ha passejat per tota la porteria fins arribar al pal contrari on Alberto Moreno ja pensava en el descans del vestuari i Witsel l’ha tirà dins (45’).
La 2a part els grocs han renunciat a passar del mig del camp i s’han dedicat a defensar un empat indefensable, però quan creuaven el centre del camp i pareixia que volien arribar a la porteria de l’Atleti, ja s’encarregaven Parejo o Capoue, al compàs de xaxaxà, d‘endarrerir-la cap al centrals.
Al final, tantes vegades ha anat el canteret a la font que s’ha trencat 2 vegades: al minut 80’ amb gol de Griezman i al 85’ amb gol de Samu Lino.
Sort que demà ve Marcelino amb la vara i la serra de capolar i, amb paciència i duros per invertir al mercat d’hivern, açò encara se pot retornar pel camí del que ningú volia eixir. Bona nit!

Comentaris

Entrades populars