Valoració del partit Granada-Villarreal (30-10-2023)

Toni Pitarch i Néstor Meseguer fan la valoració del partit entre el Granada i el Villarreal. Néstor ho fa amb un àudio i Toni amb un text.

La valoració de Néstor és la següent:

La valoració de Toni és la següent:

Què és millor, véncer sense convèncer o perdre injustament? Hui Sorloth i Gerard han demostrat en 10 minuts (del 18 al 28) que, a més de ser capaços de fabricar-se 3 gols entre els dos, la resta de l’equip són graneres al seu costat.
Després d’un inici de dubtes i massa nervis, com sempre, al minut 28 ja se guanyava per 0-3.. però al 29 l’1-3, al 34 el 2-3 i sort que no ens han empatat abans de la mitja part.
En la segona, mal partit de tot l’equip, que no ha sigut capaç de crear ni una sola ocasió de gol (amb Sorloth a la banqueta, suposem que per lesió), però pitjor el Granada que després de dominar tota la segona part han tingut el detall de perdonar tot el que generaven i així s’ha acabat el partit. Un partit per oblidar, perquè els jóvens continuen verds i els veterans massa madurs, però 3 punts per a l’esperança de guanyar algun dia jugant bé.