Vera Rico, jugadora de la setmana en l'Univers groguet (13-2 al 19-2-2023)

Vera Rico és la jugadora de la setmana en l'Univers groguet per AHEFAV. Per tercera setmana consecutiva una jugadora del Villarreal B guanya el nostre reconeixment com a jugadora de la setmana tenint en compte els diferents equips del Villarreal.

Vera va aconseguir un poc habitual en el món del futbol. Va marcar tres gols en vint minuts i no quan el partit estava decidit, ho va fer quan més necessari ho era perquè el Villarreal B va començar perdent contra el Saragossa Club de Futbol Femení B per 0-2 als tretze minuts de la primera part, però amb els gols de Vera als minuts quinze, vint-i-nou i trenta-cinc, el filial femení va donar la volta al marcador. Al final del partit, el marcador va ser 5-2, gràcies als gols de Lucia Romero i Lucia Canoves.

Vera Rico Trilles té ara divuit anys i complirà dinou a finals del mes de juny. Va començar a jugar a futbol amb el Benicense i després, fins a l'actualitat, va seguir jugant a futbol amb el Villarreal, on va debutar en el primer equip amb només quinze anys.

Juga de davantera i aquesta temporada ha disputat dos partits de lliga amb el primer equip del Villarreal, dos de copa, sent titular davant l'Espanyol, set partits de lliga amb el Villarreal B, on ha aconseguit quatre gols, tres davant el Saragossa FCC B i un davant l'Ejea en la jornada anterior.

La temporada passada va jugar onze partits en lliga amb el primer equip, amb tres titularitats i set partits amb el Villarreal B, on va aconseguir tres gols.

A més, Vera ha jugat amb la selecció espanyola sub 17 i sub 19.

Vera Rico porta dues setmanes consecutives marcant i aquests tres gols poden ser un gran impuls per a una jugadora amb un gran futur.