L'última victòria del Villarreal en La Ceràmica

El títol de l'entrada és inexacte, perquè el Villarreal B mai ha guanyat en La Ceràmica. L'última vegada que va guanyar es deia El Madrigal i ha plogut prou. Va ser un partit de promoció d'ascens. Era el 10-6-2006 i el Villarreal B li va guanyar al Cartagena en partit de tornada de la promoció d'ascens a segona divisió B i es va classificar per a la final contra l'Espanyol B.

Aquell dia del partit, el Mediterráneo ens presentava a Bruno, una jove promesa del filial. Li van fer un reportatge en l'Alcora. En el Villarreal B, a banda de Bruno jugaven Juan Carlos, Fuster, Xisco Nadal, Jonathan Pereira o Marquitos. L'entrenador era Luis Garcia Plaza i aquell equip va batre récords, però no aconseguiria pujar a segona divisió B.

En Cartagena, el Villarreal B havia guanyat 1-3 i el partit de casa va tornar a repetir el marcador. Una altra victòria 3-1 per al Villarreal B. Aquell partit el van jugar:

Juan Carlos, Rocha, Nino, Edu, Alcántara, Bruno, Fuster (Jesús Rubio, 32' segona part) , Rubio, Marquitos Rubém,17' segona part), Jonathan Pereira, Xisco Nadal (Ricardo, 21' segona part).

Els gols del Villarreal B van ser obra de Fuster (1-0), Xisco Nadal (2-1) i Marquitos (3-1).

Des d'aquell dia, el Villarreal B ha jugat cinc partits de local en El Madrigal/La Ceràmica i mai ha guanyat.

24-6-2006: Villarreal B 1-Espanyol B 1 (davant 5000 persones, el Villarreal B havia de remuntar un 3-1 i no va aconseguir pujar).

14-6-2009: Villarreal B 0-Jaen 0 (partit d'anada de la final per pujar a segona A. L'empat pareixia poc, però la victòria del Villarreal en Jaen va suposar l'ascens).

3-6-2012. Villarreal B 0-Deportivo La Corunya 1.

14-1-2023: Villarreal B 2-Saragossa 3.

5-2-2023: Villarreal B 0-Granada 2.

El diumenge 19-2-2023, el Villarreal B pot tornar a guanyar de local, en La Ceràmica, en el seu partit davant el Racing de Santander.