Maria Garcia, jugadora de la setmana en l'Univers groguet (30-1 al 5-2-2023)

Ahir publicavem 10 persones destacades en l'univers groguet en la darrera setmana, però en un equip de futbol juguen 11 i ens hem deixat per al final a la jugadora de la setmana. És Maria Garcia, davantera del Villarreal B, que va ser la protagonista en la victòria del seu equip davant el Collerense per 3-2, on va aconseguir marcar els tres gols de la victòria del filial groguet, que milita en el grup 3 de primera nacional.

Aquesta victòria és important perquè li permet al Villarreal avançar dues posicions en la taula classificatòria i ara està en la cinquena posició, a 13 punts de les líders, que són el CE Seagull.

La jornada començava amb el Villarreal B en la setena posició i el Collerense en la sisena. Maria Garcia, coneguda per les seues companyes com Sagunto, va avançar al Villarreal en el minut 17 de la primera part, va marcar el 2-0 en el 30. Pareixia un marcador clar, però en els minuts 34 i 37 de la primera part, la jugadora Elena Montane va aconseguir anivellar el marcador. Al cap de cinc minuts de la segona part, Maria va marcar el definitiu 3-2. Després seria substituïda per Marta Ortells al cap de 31 minuts de la segona part.

Una victòria no l'aconsegueix una sola jugadora i cal destacar a tot l'equip del Villarreal B que va jugar el dissabte:

Carla Gallego, Clara Capdevila, Gracia Mariner (María Dalmau, 18' de la segona part), Carla Robles, Lucía Canoves, María Romero, Vera Rico(Paloma Quero, 43' de la segona part), Marta Querol (Marta Ibáñez, 31′ de la segona part), Lucía Romero, María Tamarit, María García (Marta Ortells, 31′ de la segona part)

(Cal destacar que aquesta alineació està ordenada per dorsals i no per posicions. Només tenim l'excepció de Carla Gallego, que juga amb el dorsal 13 i és la portera titular).

Maria Garcia és una davantera que té tendència a moure's per la banda esquerra.

Sobre Maria Garcia cal també dir que amb aquests gols aconseguits el diumenge ja suma 8 gols aquesta temporada i ha marcat en tres oportunitats el primer gol del partit. A més, en tres dels quatre partits que ha marcat ha aconseguit més d'un gol.

El primer gol de Maria va ser davant el Collerense, un rival al qual li té pressa la mesura. Va ser el 0-1 en el minut 33 de la segona part en la tercera jornada del campionat, però malauradament l'equip balear va acabar empatant a un gol.

En la jornada 8 li va marcar dos gols a l'Sporting Santa Ponsa en un partit que el Villarreal va acabar guanyant per 7-0. Maria va fer els dos primers gols del partit.

En la jornada 9 va marcar dos gols en camp de l'Algaida en la victòria del Villarreal per 0-4. Va fer el segon i el tercer gol del Villarreal B.

Maria ha participat en 12 partits del Villarreal, sent titular set vegades i ha entrat cinc vegades des de la banqueta. Dels set partits que ha disputat ha sigut substituïda en cinc oportunitats. En total porta jugats 660 minuts. De moment porta una mitjana excepcional de 1,1 gols per cada 90 minuts.

Felicitats a Maria, que als seus vint anys, aconsegueix ser la primera jugadora de la setmana en l'univers groguet d'AHEFAV.