10 noms propis en el cap de setmana de l'Univers groguet (4/5-2-2023)

1. Álex Baena.

Vam tornar a veure el millor i el pitjor de Baena. Una assistència magistral en el gol del Villarreal en Elx en la part positiva i uns bons minuts quan el Villarreal va dominar en la primera part. Li van fer una falta que va suposar una targeta groga per a un rival i es repeteix aquesta situació 18 vegades aquesta temporada en partits oficials.

En la part negativa dir que va cometre un penal molt evitable, a més li va donar un cop a un rival sense pilota i li van traure una targeta groga per protestar. Ja porta tretze targetes grogues i una roja en aquesta temporada en partits oficials. En lliga, tres les últimes quatre targetes grogues han sigut per protestar. La temporada passada li van traure quinze targetes grogues en el Girona. És un tema que ha de treballar el jugador i el club.

2. Gerard Moreno.

Es va retrobar amb el gol i va donar un passe molt bo per a Yeremy que haguera pogut ser l'1-2 si el porter de l'Elx no l'evita. En la part negativa cal indicar que va perdre la pilota que va suposar el primer penal a favor de l'Elx que suposava el 2-1.

3. Quique Setién.

Si les xerrades de l'entrenador són importants per activar als jugadors a l'entrada de cada part, ahir no va ser el millor dia de Setién. En l'inici de cada part, l'Elx va ser molt superior al Villarreal. En el minut 4 de la primera part i en 7 de la segona part va aconseguir marcar. Especialment preocupant és la manera en què el Villarreal va eixir a la segona part.

Aquesta vegada va fer els canvis abans del que ho havia fet contra el Rayo Vallecano, però no es va veure cap millora en el joc.

4.  Del Moral.

No ha jugat el partit del Villarreal B per la mort del seu pare. Des d'AHEFAV l'acompanyem en el sentiment.

És un jugador molt rellevant en l'esquema del B i hui s'ha notat la seua absència. Si contra el Lugo, Ramón Terrats i Carlo Adriano van dominar el centre del camp, hui no ho han pogut fer, sobretot en la primera meitat de primera part, contra un equip més potent com el Granada.

5. Fer Niño.

Va tindre minuts en el partit del primer equip, sense quasi presència, i hui en el partit del Villarreal B on ha estat molt desafortunat. Terrats i Lozano l'han deixat dues vegades en el mà a mà en el porter i no ha rematat cap dels dos. Mals primers controls i una bona eixida del porter del Granada ho han impedit.

6. Mbacke.

Normalment destaca per la seua contundència, però hui ha estat molt desafortunat. En el primer gol, Weissman li ha fet un retall i el central del Villarreal ha perdut totalment la posició. Després ha fet una altra gran errada que haguera pogut suposar el 0-3 si no ho evita Íker Álvarez amb una gran aturada. Mal partit d'un jugador amb molta projecció.

7. Carmen Carbonell.

Excel·lent en la primera part quan el Sevilla ha dominat més. Ha aturat un penal i ha fet dues aturades magistrals quan ja es cantava el gol, però malauradament una errada seua en el control en una falta on Irene Miguélez li ha cedit la pilota ha suposat el gol de la victòria del Sevilla.

Una llàstima aquesta errada perquè està en un moment de forma excepcional, com ja va demostrar contra l'Eibar i ho ha fet en el partit de hui.

8. Pilar Garcia.

Ha debutat en el Villarreal. Ha jugat tota la segona part i ha equilibrat molt més l'equip, permetent que dominara posicionalment el Villarreal, encara que no ha creat oportunitats de gol. A partir d'ella pot créixer l'equip i això és una magnífica notícia.

9. Clavijo.

Des del 17-12-2022 no guanyava el Villarreal C, aquell dia ho va fer en el camp de l'Acero per 1-2, el mateix resultat que hui en el camp del Castelló B. Clavijo ha marcat el gol de la victòria i és un migcampista de molta qualitat que cal seguir.

Primera victòria del segon filial en 2023 després de dos empats i dues derrotes.

Foto de Dani Clavijo propietat del Villarreal CF.

10. Joel Sánchez.

Aquest davanter del Roda juvenil va ser l'autor del 3-2 davant del Villarreal juvenil, en el partit entre els dos equips juvenils del Villarreal.

El partit va tindre moltes alternatives. Es va avançar el Roda per 1-0. Va remuntar el Villarreal juvenil i finalment, el Roda va passar de l'1-2 al 3-2 definitius, amb el gol de Joel en el minut 33 de la segona part.