10 noms propis del la setmana en l'Univers groguet (6 al 12-2-2023)

 1. Sheila Guijarro.

Aquesta vegada  no va marcar, encara que en el minut 7 haguera pogut canviar el destí del partit si marca en un xut que se'n va anar per poc fora després d'un control orientat magnífic amb el pit on es va desfer de dues defenses. Al minut 39 va fer una extraordinària rematada de cap, que haguera sigut l'1-2, però la portera el va aturar.

No ha tingut sort en el remat, però ha sigut notícia per provocar la targeta groga que significa que el pròxim partit de lliga, en el camp del Barcelona, no jugarà per sanció. Va ser en el tercer minut de descompte i la targeta va ser per posar-se davant de la pilota i no deixar traure una falta. Una bona decisió perquè en el partit davant el Barcelona és molt complicat puntuar i després es juguen dos partits decisius contra l'Alhama i el Llevant Las Planas en casa que seran decisius.


2. Laura Rueda.

Va debutar en el primer equip del Villarreal femení. Va jugar tota la segona part en el centre del camp per la part esquerra, però no va destacar gens. No va entrar massa en joc i no va desequilibrar. 

Era el seu primer partit i cal deixar-li temps. Jugadora francesa, que va rescindir el seu contracte amb Le Havre i on aquesta temporada, en la primera divisió francesa havia jugat 11 partits i havia marcat 2 gols.

 

3. Gianni Casaro.

Va ser titular en el Villarreal B perquè Íker va estar convocat per al primer equip a causa de la febra que patia Jorgensen. En la primera part era l'heroi, però quan acabava va cometre un penal que no calia. El jugador Pinchi es va escorar molt i no tenia possibilitat de remat, però Gianni li va fer falta. En el segon gol del Mirandés no va poder fer res. Una molt bona actuació en la qual queda l'ombra del penal.

 4. Lozano.

Va jugar com segon punta i sempre que juga en aquesta posició va ajudar a construir i  va donar molt bones passades als jugadors que tenia per davant.

Amb el marcador momentani d'1-0 va llançar un penal i el va aturar el porter. Eren els millors moments del Villarreal i no aconseguir l'empat no li va provar massa bé a l'equip. Pocs minuts després vindria el 2-0.

És el tercer penal consecutiu que falla Lozano en lliga. De quatre que ha llançat ha fallat tres. El primer amb avantatge d'1-0 davant l'Andorra (es va guanyar aquell partit 1-0), el segon amb empat 0-0 en Lugo (es va guanyar 1-2) i el tercer el dissabte en Miranda d'Ebro, en partit que va acabar en derrota per 2-1. Els tres penals els ha llançat al mateix costat, a l'esquerra des del punt de vista del llançador. Els tres per baix i no massa ajustats al pal. El que va marcar, en una victòria contra el Lugo en la ciutat esportiva, el va llançar a l'esquerra.

5. Forés.

Va marcar el seu primer gol en segona divisió A. Molt merescut perquè estava jugant molt bé, però li faltava el gol. 

El gol va ser prou fàcil, quasi a porta buida. Gran passada de Dela a Millán, que li va fer una molt bona assistència a Forés per marcar el 2-1 que va arribar un poc massa tard i no va permetre l'empat del Villarreal B en Miranda d'Ebro.

6. Bonfiglio.

Quan només quedaven 12 minuts per al final del partit en la ciutat esportiva va marcar el gol de la victòria amb un remat de davanter centre pur. Va aprofitar una gran centrada del lateral dret Marcos Sánchez per marcar gol. Una victòria molt patida del Villarreal C per 1-0 contra un Patacona molt ben organitzat.

7. Marcos.

El Villarreal juvenil jugava contra l'últim classificat, el Toledo. En el partit de la primera volta, el Villarreal va guanyar 1-9, la temporada passada, en la ciutat esportiva, van quedar 8-1, així que s'esperava una gran golejada. El Villarreal va guanyar 6-0 i el davanter Marcos Moreno va marcar 2 gols. La temporada passada va aconseguir 8 gols amb el Roda en la divisió d'honor juvenil. Als seus 18 anys és un bon projecte de davanter.

8. Samuel Rozas.

Aquest jugador canari del Villarreal juvenil B va marcar 2 gols en el partit més sorprenent del cap de setmana en l'univers groguet. Samuel va marcar el tercer, en el minut 30 de la primera part, i el quart gol, en el minut 32 de la segona part, en el partit davant el Llevant B. En el minut 32, el Villarreal juvenil B guanyava 4-0 i tot pareixia solucionat, però el partit va acabar 4-4.

9. Coquelin.

El pitjor del partit contra el Barcelona no va ser la derrota, el pitjor pot ser que la lesió de Coquelin siga llarga. I té mala pinta perquè després d'un xoc amb Kessié en la primera part, el seu genoll va quedar mal parat. És un jugador clau i el centre del camp no està massa ple d'efectius. La seua tasca només la pot fer Capoue i aquest jugador no ho pot jugar tot. Veurem les solucions que adopta Setién si es confirma la llarga durada de la lesió de Coquelin.

10. Reina.

Va estar molt connectat en el partit contra el Barcelona. Les seues bones aturades i les eixides fora de l'àrea van mantenir al Villarreal amb vida fins al final en el partit contra el Barcelona. I es va permetre anar a rematar un córner quan el partit estava en el seu tercer minut de descompte. Va exercir com un dels líders de l'equip i està a molt bon nivell.


Foto de Marcos Moreno de la pàgina web del Villarreal CF.



Comentaris

Entrades populars