Lucia Romero, jugadora de la setmana en l'Univers groguet (6-2 al 12-2-2023)

Lucia Romero Marco, als setze anys, és la jugadora de la setmana en l'univers groguet. Aquest diumenge va marcar dos gols en la remuntada del Villarreal B en camp de l'Ejea. Al descans, el Villarreal B perdia 1-0 i va marcar 4 gols seguits, dos d'ells, el tercer i el quart gol, aconseguits per Lucia. El Villarreal va acabar guanyant per 2-4.

Lucia ja ha donat mostres de la seua qualitat en el primer equip, on ha participat en quatre partits de lliga i un de copa. Té una cama esquerra privilegiada, amb capacitat de superar rivals de manera individual i de posar bones passades. També té un molt bon llançament a pilota aturada. Juga en el centre del camp i la seua progressió és extraordinària.

En el Villarreal B porta disputats dotze partits aquesta temporada i ha marcat set gols, donant-se la circumstància que en cadascú dels sis partits que ha marcat el Villarreal ha aconseguit la victòria.

La temporada anterior, va disputar 4 partits en el Villarreal B i no va aconseguir cap gol.

Lucia és una jugadora en creixement i que pot ser molt important en el futur del Villarreal femení. Va debutar amb només 15 anys en la lliga F. Donada la seua progressió, el Villarreal va renovar a la jugadora nascuda en Alqueries fins 2026. Ja ha sigut convocada per a la selecció espanyola sub 17.