Targeta groga en un partit del Villarreal?, pregunte per Álex Baena

Fins a finals de gener de 2023, el Villarreal ha jugat 31 partits oficials, en els que ha rebut 73 targetes de les quals 72 van ser grogues, encara que una d'elles va ser la segona i va suposar l'expulsió, i una va ser roja directa, encara que a un jugador de la banqueta. Les dues expulsions van ser en el partit Villarreal-Almeria. La primera expulsió va ser a Álex Baena per alçar-se la samarreta per damunt del camp i mostrar una samarreta que portava baix per tal de fer-li un homenatge a Llaneza i, a conseqüència de la protesta col·lectiva pel que es va considerar una injustícia, l'àrbitre va expulsar a Morlanes, per protestar, que estava en la banqueta esperant la seua oportunitat per poder jugar. Cal dir que realment els jugadors del Villarreal han vist una targeta més de les que posa ací, però no comptem la de Gerard Moreno en el camp de l'Atleti de Madrid en la jornada 2 perquè el comité de competició va anul·lar aquesta amonestació. El Villarreal va aconseguir la victòria en el partit on va estar en inferioritat numèrica.

Els rivals del Villarreal han vist 82 targetes, de les quals 78 han sigut grogues, una de les quals va suposar una doble amonestació, i a més, es van mostrar quatre roges directes. Això ha suposat que el Villarreal haja tingut superioritat numèrica en quatre partits de lliga, davant l'At. Madrid, Cadis i Girona en lliga, i davant el Guijuelo en copa, on l'àrbitre va expulsar a dos jugadors, però un d'ells estava en la banqueta. El Villarreal ha guanyat tots els partits on estava en superioritat, a excepció del de Cadis, quan va empatar 0-0.

A continuació es detallen les targetes que ha rebut el Villarreal i les del rival.

Targetes rebudes pel Villarreal

En primer lloc es pot veure una taula amb les causes de les targetes rebudes pel Villarreal.


 Respecte al nombre de targetes que ha rebut cada jugador tenim:



 Targetes rebudes pels rivals del Villarreal

Les causes de les targetes que han rebut els jugadors del Villarreal són:



Si noméa agafem les 65 faltes rebudes per faltes, ací està el llistat de sobre quin jugador del Villarreal es va cometre la falta.

Álex Baena

És sense dubte un dels jugadors de la temporada del Villarreal i en l'apartat de targetes lidera les dos llistes de jugadors del Villarreal que hi ha en aquesta entrada.

Per una banda, Baena és el jugador del Villarreal que més targetes ha rebut i això és un aspecte on ha de millorar.

Per una altra banda, Baena és el jugador que més faltes ha rebut que han acabat en targeta per al rival. Això mostra la seua importància en la construcció del joc del Villarreal. 

Una pregunta final.
 
El Villarreal rep quasi el doble, en tant per cent, de targetes que el rival per protestar. Caldria treballar això des del cos tècnic i evitar possibles sancions a jugadors claus en partits que poden ser decisius?



Comentaris

Entrades populars