A continuació s'enumeren les pitjors ratxes sense marcar del Villarreal fora de casa. Per tal de veure quina ratxa es pitjor es consideren els criteris següents en l'ordre que apareixen:
- Gols encaixats.
- Minuts sense marcar.
- Dies sense marcar.

Pitjor ratxa. Temporada 2010-11 i 2011-12 (5 partits sense marcar)

El 24-4-2011, el Villarreal perdia 3-2 en Sevilla, en partit corresponent a la jornada 33 de lliga. Rossi va posar el 3-2 definitiu en el minut 73 de partit. En els següents 5 partits fora de casa, 3 corresponents a la temporada 2010-11 i 2 corresponents a la temporada 2011-12, el Villarreal no va marcar. Aquests van ser els partits.

Jornada 3. Granada 1-Villarreal 0

El dia 24-9-2011, el Villarreal va empatar 1-1 en camp del Ath. Bilbao i Nilmar va acabar en la mala ratxa quan va posar el 1-1 en el minut 52 de partit.

Dir que el Villarreal va sumar 2 punts en aquests partits i va encaixar 7 gols. En total va estar 520 minuts sense marcar (288 de la temporada 2010-11 i 232 minuts en la temporada 2011-12). La ratxa va durar 152 dies, encara que ho ha que tindre en compte que en Juny i Juliol, que es comptabilitzen, no es van jugar partits. La ratxa s'estendria a 6 partits en totes les competicions si es té en compte que en la prèvia de Lliga de Campions, el Villarreal va perdre 1-0 en camp de l'Odense.

Dir que no encara que no va marcar cap gol en les 3 últimes eixides de la temporada 2010-11, el Villarreal va aconseguir quedar 4t i classificar-se per a la prèvia de la Lliga de Campions. Després superaria a l'Odense i es classificaria per a la lligueta de grups, no perdria els 6 partits. L'últim partit de la temporada 2010-11 va ser intranscendent i el Villarreal va fer un partit molt pobre en Pamplona, davant d'un equip que es jugava el descens.

Respecte a la temporada 2011-12 dir que els partits de Barcelona i Granada corresponien realment a les jornades 2 i 4, però com per una vaga la jornada 1 va quedar ajornada, es considera que aquests partits corresponen a les jornades 1 i 3. És de trist record el partit de Granada, quan el Villarreal va perdre 1-0 amb gol de Uche, jugador cedit pel Villarreal a l'equip andalús. El Villarreal acabaria baixant aquella temporada i el Granada salvant-se.

2a pitjor ratxa. Temporada 2015-16 (4 partits sense marcar)

En la jornada 5, el Villarreal va guanyar 0-1 en Màlaga amb gol en pròpia porta de Tissone. El gol va ser en el minut 70 de la segona part. En els següents 4 partits fora de casa, el Villarreal no va marcar.

Jornada 7. Levante 1-Villarreal 0
Jornada 9. Levante 0-Villarreal 0
Jornada 11. Barcelona 3-Villarreal 0
Jornada 13. Getafe 2-Villarreal 0

En la jornada 16, el Villarreal va guanyar 0-2 en camp de la Real Societat amb dos gols de Denis Suárez i va acabar en la mala ratxa, que va durar 88 dies. El primer gol de Denis Suárez va ser en el minut 26 de partit.

En els 4 partits que no va marcar, el Villarreal va obtindre 1 punt i va encaixar 6 gols. En minuts de joc van suposar 416 minuts sense marcar fora de casa.

Com a curiositat dir que el Villarreal va anar com a líder de la classificació al Nou Estadi de València i encara que va perdre per 1-0 es va mantindre com a líder.

3a pitjor ratxa. Temporada 2005-06 (4 partits)

En la jornada 15 el Villarreal guanyava 1-3 en camp de la Real Societat. Riquelme marcava el 1-3 en el minut 71. Anava a ser l'últim gol en molt de temps del Villarreal fora de casa en lliga perquè en les següents jornades fora de casa els resultats serien:

Jornada 17. Màlaga 0-Villarreal 0
Jornada 19. Racing Santander 1-Villarreal 0
Jornada 21. Sevilla 2-Villarreal 0
Jornada 23. Celta 1-Villarreal 0

Finalment en la jornada 25, el Villarreal va empatar 1-1 en camp del Ath. Bilbao. Forlan va marcar el gol de l'empat en el minut 44.

El Villarreal va estar 423 minuts sense marcar fora de casa. Des del 10-12-2005 al 26-2-2006 els aficionats del Villarreal no van poder celebrar cap gol fora de casa. En total van ser 78 dies de mala ratxa.

En el quatre partits que el Villarreal no va marcar fora de casa va aconseguir 1 punt i va encaixar 4 gols.

4a pitjor ratxa. Temporada 2018-19 (4 partits sense marcar)

Gerard Moreno va aprofitar una assistència de Pedraza en el minut 80 del partit Huesca-Villarreal per posar el 1-2 en el marcador. El Villarreal estava amb 10 jugadors i finalment el Huesca va empatar passant en el minut 4 de descompte i el partit va quedar 2-2. Era la jornada 16 de lliga. En els següents 4 partits fora de casa el Villarreal no va marcar. Els resultats van ser els següents:

Jornada 18. Eibar 0-Villarreal 0
Jornada 21. València 3-Villarreal 0
Jornada 23. Valladolid 0-Villarreal 0
Jornada 25. At. Madrid 2-Villarreal 0

En els quatre partits que el Villarreal no va marcar fora de casa, el Villarreal va obtindre 2 punts, amb 5 gols en contra.

Finalment, el dia 10-3-2019, el Villarreal va guanyar 0-2 en camp del Levante amb 2 gols en el descompte. El primer en pròpia porta, marcat per Róber Pier. En total, el Villarreal va estar 460 minuts sense marcar fora de casa. Va ser una ratxa que va durar 84 dies.