Els doblets més ràpids dels jugadors del Villarreal en primera

Quan un jugador marca dos gols en un mateix partit es diu que ha fet un doblet. En l'enllaç es poden llegir tots els doblets dels jugadors del Villarreal en primera.

A continuació es detallen els doblets més ràpids dels jugadors del Villarreal i el temps que hi ha entre el primer gol i el segon.

Doblet més ràpid. Moi Gómez. 72 segons.

Va ser en el partit Celta-Villarreal de la temporada 2014-15. Era la jornada 7 i Moi Gómez va marcar el 0-1 i el 0-2 amb només 72 segons de diferència. El resultat final del partit va ser 1-3.

Segon doblet més ràpid. Ekambi. 106 segons.

Va ser en el partit Villarreal-Rayo Vallecano de la jornada 28 de la temporada 2018-19. El Villarreal se'n va anar perdent 0-1 al descans i al principi de la segona part dos gols d'Ekambi en 106 segons de diferència van aconseguir remuntar el partit. El resultat final va ser 3-1 per al Villarreal.

Tercer doblet més ràpid. Forlán. 117 segons.

Va ser en el partit Villarreal-Ath. Bilbao de la jornada 37 de lliga en la temporada 2006-07. El Villarreal perdia 0-1 i dos gols de Forlán van capgirar el marcador. Al final del partit, el Villarreal va guanyar 3-1.