Morales, jugador de la setmana en l'Univers groguet (13 al 19-3-2023)

No havia estat afortunat en el partit davant l'Anderlecht que va suposar l'eliminació del Villarreal de la Conference ni en gran part del partit davant Osasuna, on Morales havia començat en la banqueta i havia entrat substituint a Gerard Moreno lesionat quan faltava un poc menys d'un quart d'hora per acabar la primera part.

En la segona part Osasuna ha dominat molt i a Morales li ha costat molt retenir la pilota quan li la llançaven en llarg per guanyar possessions per al Villarreal. Només ha xutat dues vegades abans del seu primer gol. Els dos xuts han sigut en la mateixa jugada, un ha sigut blocat per un defensa i l'altre ha anat fora.

Pareixia que seria un partit no massa bo per a ell, però tot ha canviat en el minut 40 de la segona part. Ha interceptat una pilota, ha vist avançat al porter rival i ha llançat des de quasi el centre del camp aconseguint el 0-2. Després, en el temps de descompte ha guanyat una pilota en llarg de Reina, ha continuat la jugada i ha acabat marcant després d'una gran assistència de Yeremy.+

Morales porta 14 gols aquesta temporada (6 en lliga, 2 en copa i 6 en Conference). A més, porta 4 assistències (2 en copa i 2 en Conference). La de hui no és la millor marca golejadora eixint des de la banqueta. Contra l'Àustria de Viena va marcar tres gols eixint de suplent.