Íker Álvarez, jugador de la setmana en l'Univers groguet (6-3 al 12-3-2023)

Íker Álvarez ha mantingut la porteria a zero en els dos partits que ha jugat aquesta setmana amb el Villarreal B, davant l'Alabés, amb victòria 1-0, i davant l'Eivissa, que ha acabat amb empat 0-0.

Contra l'Alabés, el Villarreal B va fer una gran actuació coral i Íker va estar molt bé, encara que gràcies al treball defensiu de l'equip no va tindre molta feina.

Contra l'Eivissa va ser l'heroi, en aturar un penal a Herrera, al cap de quinze minuts de la segona part. Una aturada excepcional, perquè la pilota anava prou pegada al pal i per baix. No era gens fàcil.

Després que Jorgensen pujara al primer equip. Íker Álvarez ha tingut continuïtat com a porter del Villarreal B i això fa que estiga brillant. Actualment té vint-i-un anys i porta des de 2017 en la pedrera del Villarreal. Aquesta temporada porta jugats quinze partits en segona divisió A. A més, és internacional amb la selecció d'Andorra.

Foto d'Íker Álvarez de la web del Villarreal CF.